Kristofer Anker | MarkedsPartner AS

Kristofer Anker

Forretningsrådgiver

Som forretningsrådgiver hos MarkedsPartner skal Kristofer hjelpe kundene våre med å oppnå økt vekst og lønnsomhet gjennom bruk av inbound marketing.

Kristofer har lang fartstid innen digital markedsføring og kom i 2019 fra jobb som leder for digital marketing hos Oktan Oslo. Tidligere har han blant annet jobbet for digitalbyrået DayTwo og som selvstendig konsulent. Før markedsføring fattet Kristofers interesse, jobbet han som skipsmegler i blant annet London og New York.

Det digitale skiftet forandrer hvordan potensielle kunder ønsker å bli markedsført og solgt til. Kristofer har som mål å hjelpe flere til å benytte seg av inbound marketing, som er den moderne måten å markedsføre og selge på. 

Kjøpere av produkter og tjenester i dag er vesentlig bedre informert enn tidligere. Kristofer ønsker å hjelpe MarkedsPartners kunder å være tilstede i kundereisen med informasjon av høy kvalitet slik at kjøperen kan få et solid beslutningsgrunnlag.

Kristofer kjenner inboundmetodikken svært godt og kan bidra i prosesser på ledernivå både når inbound skal implementeres og rådgivning underveis.

Han har studert anvendt datateknologi ved Høgskolen i Oslo, prosjektlederutdanning ved SKEMA Business School og har en lang rekke HubSpotsertifiseringer.

Kristofer er gift med Birgitte og har tre barn. Fritiden brukes på familieliv og han har stor glede av å leke utendørs på ski, skøyter og sykkel. Når det åpner seg noen ledige dager er Kristofer rask til å komme seg til hytta.