Knut Ruud

Leder for utvikling og brukeropplevelse

Som leder for utvikling og brukeropplevelse skal Knut sørge for at våre kunder får profesjonelle og brukervennlige webløsninger, som bygger opp under deres strategier og bidrar til forbedring av viktige forretningsprosesser.

Knut har 20 års erfaring fra IT-bransjen fra selskaper som Mobitech AS, ErgoGroup, Entiro AS og EVRY. I løpet av disse årene har han bekledd rollene som systemutvikler, løsningsarkitekt, prosjektleder, avdelingsleder og daglig leder. De siste årene med hovedfokus på CRM og forbedring av salgsprosesser.

Hos MarkedsPartner har Knut et mål om at selskapet skal levere løsninger med høy kvalitet, som vil bidra til at våre kunder oppnår sine målsettinger.  

Han har sin utdanning innen informatikk fra Høgskolen i Hedmark. 

Knut er bosatt i Rakkestad, er gift med Eli og har tre sønner. Han bruker mye av fritiden på å jobbe frem nye IoT-løsninger for helse og sikkerhet, og engasjere seg i lokalsamfunnet med styreverv og politisk engasjement. Hvis anledningen byr seg finner han gjerne frem fiskestanga for å «jakte» etter storgjedda eller en fin ørret.