Knut Erik Kristiansen

Leder for utvikling og brukeropplevelse

Knut Erik Kristiansen er leder for utvikling og brukeropplevelse i MarkedsPartner. Han har ansvar for at våre medarbeidere og kunder får de ressursene de trenger for å få levert de prosjektene vi setter i gang.

Knut Erik startet i MarkedsPartner juni 2019 og bidrar til prosjektstyring og prosjektledelse samt personalansvar for avdelingen utvikling og brukeropplevelser.

Han har lang erfaring innen salg og forretningsutvikling i norsk næringsliv og har jobbet i firmaer som Ventelo/Broadnet, Atea og Konica Minolta Business Solutions. Med utstrakt erfaring innen outbound salg siden 1993 er det en styrke å kunne se dette i kombinasjon med vår satsning på inbound marketing, salg og kundeservice. 

Knut Erik har som mål å hjelpe våre kunder med å få de rette ressursene til rett tid og kost samt målbare resultater innen kundens salgs- og markedsavdeling. Det beste resultatet for et vellykket prosjekt er et godt forarbeid og riktig forventningsavklaring. Knut Erik har PRINCE2-sertifisering og liker å jobbe strukturert og målrettet.

Knut Erik er fra Kyrksæterøra og Oslo, er bosatt i Sarpsborg, er gift med Hilde og har to barn og ett barnebarn. Han liker å sykle, være med venner, er engasjert i FAU og drar ut i båten på sommeren rundt Hankø.