Kelly Vu | MarkedsPartner AS

Kelly Vu

Performance-spesialist

Kelly jobber som performance spesialist i MarkedsPartner. Hennes mål er å hjelpe kunder å lykkes på et operativt nivå med sine investeringer i digital annonsering og synlighet. Hun har stor lidenskap for målrettet digital markedsføring og brenner for effektiv kommunikasjon i ulike kundereiser. Med sin fleksible og proaktive tilnærming til problemstillinger vil Kelly være en sterk ressurs for kundene våre. 

Gjennom de siste årene har Kelly opparbeidet seg en bred og solid kompetanse fra kjente byråer som TRY, Optimal Norge og STI Norway. Der har hun jobbet som performance marketing manager, some-manager og det siste året som prosjektleder og inbound marketing konsulent.

Hun har høy kompetanse på både Facebook, Instagram, Snapchat, LinkedIn, Youtube og Google og har sertifiseringer både på Facebook, Hubspot og Google. Kelly er utdannet digitalmarkedsfører ved Noroff School of technology and digital media. I 2019 vant hun Diamond Awards som beste student i faget Digital Markedsføring. 

Kelly sin oppvekst er nok noe annet enn den gjennomsnittlige nordmannen. Hun er født og oppvokst i Vietnam, så flyttet hun og familien til Norge da hun var 10 år gammel. Nå har hun slått seg til ro på Kjeller med sin mann og valpen deres Mapo. Kelly setter stor pris på den minimalistiske livsstilen, og får ro i sjelen av å ikke ha for mye gjenstander rundt seg. Hun er også veldig glad i matlaging, grafisk design og interiør og elsker å reise og utforske nye kulturer og matopplevelser.