Jonas O. Bjørnstad

Forretningsrådgiver og leder for IMK/Spesialister

Som forretningsrådgiver i MarkedsPartner hjelper Jonas våre kunder med å nå sine forretningsmessige mål ved å levere løsninger og tjenester innen digital markedsføring og salg, med vekt på inbound marketing, web og effektiv utnyttelse av digitale kanaler.

Jonas har erfaring fra over 100 prosjekter som forretningsrådgiver, prosjektleder og front end-utvikler. Kombinasjonen av strategi, planlegging og teknisk innsikt kommer godt med, spesielt i en hverdag hvor strategi og utnyttelse av teknologi er nært beslektet. Han står også for konseptutvikling, utvikling og drift av en bred portefølje av webbaserte konsepter.

I tillegg til hans rolle som forretningsrådgiver er Jonas leder for MarkedsPartners Inbound marketing-konsulenter (IMK) og Spesialister – to sentrale faggrupper som har i hovedoppgave å sikre kommersielle resultater for våre kunder. Han har et mål om å spille kollegaer og kunder gode, samt skape optimale forhold for gode leveranser og resultater. 

Jonas bor i Fredrikstad sammen med samboeren Linn og en datter. Han har en stor interesse for golf og fotball. Favorittlagene er selvfølgelig FFK og Manchester United.