John Brenne

Senior inbound marketing-konsulent

Som Senior inbound marketing-konsulent skal John sørge for at våre kunder når sine strategiske mål gjennom deres inbound marketing-satsning.

John har over 10 års fartstid innen digital markedsføring, både som konsulent og kundeansvarlig, fra bransjer som teknologi, programvare, industri, og online salg. Før han kom til MarkedsPartner jobbet John som selvstendig rådgiver med fokus på søkemotormarkedsføring. Han har også jobbet som forretningsutvikler for WebCertain i Storbritannia og som kundeansvarlig i Digimaker.  

John har sin utdannelse fra Storbritannia, hvor han har en Bachelor i Business Computing fra University of Sunderland og en MSc i E-commerce fra Leeds Metropolitan University. Han har også hatt et utvekslingsopphold ved University of Colorado, Denver Business School.

Selv om han er oppvokst på Frogner i Oslo ble John pussig nok tilhenger av Vålerenga fotball i en tidlig alder. I senere tid har han bosatt seg med kone og barn på Oslo øst, hvor han nå har utsikt til Vålerenga fra boligen på Ekebergskrenten. På fritiden tar han gjerne en løpetur i skogen eller en tur på fjorden om tiden strekker til.