Jakob Olsbø | MarkedsPartner AS

Jakob Olsbø

Senior forretningsrådgiver

Som senior forretningsrådgiver hos MarkedsPartner skal Jakob skape vekst hos våre kunder gjennom gode markedsstrategier med fokus på kundereiser. Han skal sikre deg god rådgivning og oppfølging underveis i prosessene.  

Jakob begynte i MarkedsPartner i april 2021. Tidligere har han ledet marketing- og salgsteam i Shell, Statoil, Circle- K og XXL på et nasjonalt, europeisk og globalt nivå. Han har også ledet store digitale transformasjonsprosjekter de siste 10 årene. Sentralt i disse digitale prosjektene har vært utvikling av markedsstrategier og kundereiser for bedrifter innen både B2B og B2C. Jakob har med seg det kommersielle perspektivet og forståelsen for hva som kreves for å implementere nye strategier og endringer i organisasjoner, på tvers av landegrensene.  

For å nå bedriftens kommersielle mål er det viktig å ha en klar markedsstrategi, hvor utvikling av kundereiser og bruk av digitale verktøy ofte er viktige faktorer. Jakob ønsker å hjelpe MarkedsPartners kunder i utviklingsfasen av markedsstrategien, samt når planene skal implementeres gjennom god og tett rådgiving i hele prosessene.

Han er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI og tatt en rekke internasjonale kurs innen markedsføring og kommunikasjon i Shell og Circle-K. Han har i tillegg en rekke sertifiseringer i HubSpot og andre CRM plattformer.

Jakob er samboer med Nina og har en sønn. Fritiden brukes på familieliv og favorittsyslene er golf, ski og alt annet som kan foregå i naturen.