Hans Viken Sunde | MarkedsPartner AS

Hans Viken Sunde

Senior forretningsrådgiver

Som senior forretningsrådgiver hjelper Hans MarkedsPartners kunder oppnå vekst og lønnsomhet.

Hans begynte i MarkedsPartner i januar 2020. Han kommer fra rollen som daglig leder i Din Utvikling, et selskap med 300 ansatte, og har både med seg det kommersielle perspektivet og forståelsen for hva som kreves for å implementere endringer i en stor organisasjon. Han har tidligere jobbet som forretningsutvikler, med utvikling og etablering av konsepter i hundremillionersklassen.

Han har en analytisk og systematisk tilnærming, med et godt øye for muligheter og utfordringer. Med erfaring både fra å lede større omorganiseringer og å utvikle datasystemer hjelper han MarkedsPartners kunder til å ta gode strategiske valg for både mennesker, prosesser og systemer.

Hans har en mastergrad i rådgivning fra NTNU i Trondheim, grunnfag i matematikk, grunnfag i nordisk språk og litteratur, litt teknisk fysikk, praktisk pedagogisk utdanning, litt journalistikk og annet snacks. Han trives med å tilegne seg ny kunnskap og anvende denne, og har et bredt interessefelt.

Som mangeårig korsanger bruker han mye tid med Den norske Studentersangforening. Han spiller squash både for trening og kos, og bruker det meste av tiden ellers til å lære nye ting. Leker seg med programmering på amatørnivå. Gift med Marie og bosatt i Oslo.