Hanne Marthinsen | MarkedsPartner AS

Hanne Marthinsen

Webredaktør og prosjektleder

Hanne jobber som webredaktør og prosjektleder i MarkedsPartner, hvor hennes hovedoppgaver består av innholdsproduksjon for web, prosjektoppfølging og leveranseansvar. 

Hanne er utdannet diplommarkedsfører fra BI/NMH, og har i ettertid tatt et kurs i strategisk markedsføring ved BI Nydalen. Hun har erfaring fra markedsavdelingen og nettredaksjonen i Bokklubbene, samt som produktsjef i Home Entertainment. Deretter jobbet hun som webredaktør på nsb.no, før hun startet i MarkedsPartner.

Hanne har bred erfaring fra å planlegge, gjennomføre og rapportere digitale aktiviteter, i tillegg til deltagelse i utviklingsprosjekt for nye nettsteder og videreutvikling av eksisterende løsninger. Hun er vant med å arbeide i grupper, både som prosjektleder og deltaker, med kollegaer og kunder fra ulike fagmiljøer og bransjer.

Hos MarkedsPartner jobber Hanne tett med rørleggerkjeden VB, og har daglig kontakt med kjedens hovedkontor og medlemsbedrifter. Hun har et klart fokus på kommunikasjon for å avklare forventninger og fordele oppgaver som sikrer effektiv fremdrift og leveranse. Enten det er leveranse av nytt intranett, publisering av en kampanje til rett tid eller skrive innhold på kundens websider.

På fritiden bruker Hanne tid på kjæresten, familien, lese bøker, holde seg i form og forbedre matlagingskunnskapene sine.