Geir S. Nodland

Forretningsrådgiver

Som forretningsrådgiver i MarkedsPartner hjelper Geir våre kunder med å skape nye og bedre salgsmuligheter gjennom å optimalisere markeds- og salgsprosesser.

Geir har lang erfaring fra ulike roller innen markedsføring, salg og rådgivning. Før han begynte i MarkedsPartner var han ansvarlig for digitale medier i Norges Skiforbund. Han har også lang erfaring som markedssjef, KAM og selger i B2B. I flere av sine roller har Geir hatt ansvar for forretningsutvikling, strategi, digitalisering og generell ledelse.

I dag går den digitale utviklingen i ekspressfart og påvirker måten vi jobber og organiser oss på. Geir er opptatt av å holde seg oppdatert, ligge i forkant av utviklingen og hele tiden lære seg og prøve ut nye verktøy og metoder. Målet hans er å gi kundene håndfaste verktøy som bidrar til å gi reel verdi, ikke store strategier som blir liggende i skuffen.

Geir er gift med Hanne og bor på Jeløya med sine to sønner. Geir er veldig glad i fotball og England. Han tar derfor minst en gang i året turen til London for se sitt kjære Tottenham. Han har også etterhvert mange år på treningsfeltet som trener for aldersbestemte lag i Sprint-Jeløy. Ferier tilbringes ellers mellom Hellas, hytta i Skjebergkilen og hjemme på Jeløya.