Espen Zachariassen | MarkedsPartner AS

Espen Zachariassen

Rådgiver for kommunikasjon og innhold

Som rådgiver for kommunikasjon og innhold  leverer Espen drivstoffet i digital markedsføring: Innhold som gir innsikt og vekker interesse hos oppdragsgivernes potensielle kunder. Han er rådgiver, veileder, inspirator og produsent av innhold i flere formater – og bistår oppdragsgivere som ønsker å skrive selv.

Espen har 25 års erfaring som journalist fra en rekke redaksjoner landet rundt før han startet opp hos MarkedsPartner våren 2016. Avis, magasin, nett, radio og TV har gitt verdifull erfaring fra fagområdene teknologi, IT, energi, økonomi, juss og offentlig sektor, og som han tar med seg inn arbeidet hos oss. Blant tidligere arbeidssteder finner vi Teknisk Ukeblad, Ukeavisen Ledelse, NRK og NHST.

«Vi utformer faglig relevant innhold for å fange opp de som virkelig er interessert i produkter og tjenester fra våre oppdragsgivere». Slik forklarer Espen sitt arbeid for utenforstående. Hans mål med innholdsproduksjonen er å bygge tillit gjennom økt forståelse og innsikt i hele kundereisen.

Han har universitetsgraden cand. mag. samf. fra UiO med statsvitenskap, samfunnsøkonomi og offentlig rett.

Espen er bosatt i Fredrikstad med Kari-Anne. To voksne barn. Han renoverer stadig sin eldre turbåt, sitt aldrende hus og bruker joggeturer til både trening og rekreasjon. Ekte sjelefred opplever han på egen kjøl ute i den lokale skjærgården og i svigerfamiliens øyrike på Helgeland.