Espen Zachariassen

Innholdsrådgiver

Som innholdsrådgiver i Markedspartner leverer Espen drivstoffet til inbound-kampanjer: Innhold som gir innsikt og vekker interesse hos oppdragsgivernes potensielle kunder. Han opptrer også som rådgiver og inspirator for oppdragsgivere som ønsker å skrive selv.

Espen har 25 års erfaring som journalist fra en rekke redaksjoner landet rundt før han startet opp hos MarkedsPartner våren 2016. Aviser, nett, radio og TV har gitt verdifull erfaring fra fagområdene teknologi, IKT, energi, økonomi, juss og offentlig sektor, som han tar med seg inn arbeidet hos oss. Blant tidligere arbeidssteder finner vi Teknisk Ukeblad, Ukeavisen Ledelse, NRK og NHST.

«Vi utformer fagartikler i bloggformat, der verktøy for praktisk bruk av big data fanger opp de som virkelig er interessert i produkter og tjenester fra våre oppdragsgivere». Slik forklarer Espen sitt arbeid for utenforstående. Hans mål med innholdsproduksjonen er å bygge tillit hos sine kunder gjennom økt forståelse og innsikt.

Han har universitetsgraden cand. mag. i samfundsfag fra Universitetet i Oslo (UiO) med statsvitenskap, samfunnsøkonomi og offentlig rett. 

Espen er bosatt i Fredrikstad med Kari-Anne og to straks voksne barn. Ekte sjelefred opplever han på egen kjøl ute i den lokale skjærgården og i svigerfamiliens øyrike på Helgeland. Han har ennå til gode å ta den skikkelige kveita.