Erlend Førsund

Markedssjef og innholdsrådgiver

Som markedssjef og rådgiver i MarkedsPartner har Erlend blant annet redaktøransvaret for Digitalleder.no og Inboundbloggen.no – våre fagblogger om ledelse, markedsføring og salg.

Han bistår også som rådgiver for utvalgte kunder innen inbound marketing, med innholdsstrategi som spesialitet. Erlend har 15 års fartstid innen B2B-markedsføring og content marketing og har erfaring fra bransjer som energi, finansielle tjenester, offshore, vvs, management for hire, teknologi og programvare.  

Han har vært en aktiv skribent siden barndommen og har blant annet jobbet som freelance tekstforfatter og oversetter. Siden 2009 har han blogget om digital markedsføring på sin egen fagblogg, Markedsheltene.no.

Erlend kom til MarkedsPartner fra stillingen som rådgiver i Gasta design & kommunikasjon, og har før det blant annet jobbet som nordisk markedssjef i Kaimann AS, som markedskonsulent i CrediCare AS og som salgskonsulent i Tryg. Erlend er utdannet innen markedskommunikasjon ved Handelshøyskolen BI og fransk for næringslivet ved Norges Handelshøyskole.

Forfatter av e-bøkene Hvordan lykkes med content marketing, 4 steg til en mer selgende web og Hvordan ende den evige konflikten mellom salg og marked?