David Aleksandersen

Forretningsrådgiver

Som forretningsrådgiver skal David hjelpe MarkedsPartners kunder til å skape vekst gjennom digital markedsføring og salg. 

David kom til MarkedsPartner i august 2019 fra stillingen som Marketing Manager i Dataton AB, et globalt ledende firma innen audiovisuelle produkter. David har lang erfaring fra ulike salgs- og markedsføringsroller fra Projectiondesign, Barco, WRS ASA og WAN International. Han har også vært daglig leder i Nordic Media Lab og har undervist i Digitale Medier ved Høgskolen i Østfold.

Med over 20 års erfaring innen salg, markedsføring og ledelse, både nasjonalt og internasjonalt, vil David bidra til å skape verdi og nye muligheter for MarkedsPartners kunder.  

David er utdannet ved Høgskolen i Østfold, avdeling for informatikk, tilsvarende en bachelor i Software Design og Multimedia. Han har også en etterutdanning i kommunikasjon fra Universitetet i Bergen.

David er bosatt i Halden med to barn, og har som fotballinteressert lidd under et livslangt forhold til Derby County og Fredrikstad FK. Han er med i Halden Pistolklubb, har dykkelappen og er i ferd med å realisere drømmen om egen motorsykkel.