Christoffer Urdal Pedersen | MarkedsPartner AS

Christoffer Urdal Pedersen

Videoprodusent

Christoffer har den gule ledertrøya i alle video-prosjekter vi gjør for kunder og i vår egen markedsføring, og er en kreativ, energisk lagspiller, som behersker både teknikk, redigering og historiefortelling med levende lyd og bilder.

Tidligere jobbet Christoffer som freelancer innen TV- & Filmbransjen, hvor han har vært innom store og små produksjoner i mange ulike sjangere gjennom nesten 10 år. Arbeidet har vært bredt, og strukket seg fra regi og videoprodusent til lyddesigner og opptakstekniker. Han har vært innom kjente produksjoner som Heimebane, Farmen Kjendis, Anno og Familieekspedisjonen, og har vært innom en rekke godt eksponerte reklamefilmer.

Han startet karrièren med en fascinasjon for lyd, for det meste gjennom musikk, og tok en bachelor i dokumentarfilmproduksjon fra Høgskolen i Lillehammer.

Han flyttet fra Oslo til Fredrikstad i 2019 og gjorde en overgang fra freelance-tilværelsen til MarkedsPartner samme år. Mye av fritiden bruker Christoffer som vokalist og bassist i det Fredrikstad-baserte rockebandet Mæd, i tillegg til sporadiske aktiviteter med volleyball, ølbrygging og frisbeegolf. Og det sees selvfølgelig en masse god film!