Christian Nordhelle | MarkedsPartner AS

Christian Nordhelle

Leder Performance

I rollen som leder for performance marketing har Christian ansvar for at vi generer høyest mulig verdi via betalt og organisk synlighet på nett for våre kunder. Dette krever datadrevne arbeidsmetoder og optimal utnyttelse av verktøykassen med systemer innen fagområdet.   

Christian har jobbet i Markedspartner siden 2017 og er en av våre sertifiserte fagspesialister innenfor digital annonsering, søkemotoroptimalisering, konverteringsoptimalisering og sporingsoppsett. Han kom til MarkedsPartner fra stillingen som Cheif Technology Officer i OMD og har flere års erfaring med operativt og strategisk arbeid for norske og internasjonale merkevarer som Telenor, Orkla, Canal Digital, Viking Footwear, VB og Nissan.

Christian brenner for sømløse kundereiser, gode brukeropplevelser og relevant innhold. For å utnytte mulighetene for skreddersydd innhold på nettet i dag er man avhengig av automatisering og dette er noe Christian behersker godt. Han har en bachelorgrad i Digital Medieproduksjon fra Høgskolen i Østfold og har en bred erfaring innen digitale medier.

Fritiden bruker Christian primært på familie og musikk, og spiller gitar i band. Musikken er rock fra 70- og 80 tallet og noen av de musikalske idolene er Slash, Jimmy Page og Ace Frehley.

Sertifiseringer: 

Google AdWords Certified

Google Analytics Certified

Facebook Blueprint Certified