Cecilie Henriksen

Digitalmarkedsfører

Som digitalmarkedsfører i MarkedsPartner skal Cecilie sikre at våre kunder når sine strategiske mål gjennom deres inbound marketing-satsning.

Cecilie har en bachelor i markedsføring og merkevareledelse fra Høyskolen Kristiania, med spesialisering i digital markedsføring. Gjennom hennes spesialisering i faget har hun bygget opp en allsidig kompetanse som innebærer erfaring med: Google Adwords, e-postmarkedsføring, Facebook annonsering, blogging og tekstproduksjon.

Tidligere jobbet Cecilie som inbound marketing intern i MarkedsPartner ved siden av studiene, hvor hun har bidratt med innholdsproduksjon til vår egen blogg. Hun har også solid erfaring fra retail og telecom etter fire år som Account manager for en av Norges største telecomselskap. 

Cecilie er resultat og kvalitetsbevisst. Hun er en kreativ sjel som liker å utfordre tradisjonelle arbeidsmåter, og er ikke redd for å teste ut nye ting slik at kundene når sine målsettinger. 

Hun er halvt finsk, oppvokst i Sarpsborg og bosatt på Rolvsøy. På fritiden liker hun å dra på telttur i skog og mark, og drar gjerne på en telttur til Danmark.