Birger Patrick

Faglig leder interaksjonsdesign

Som leder for interaksjonsdesign og front-end utvikling hos MarkedsPartner er Birger evangelist for alt som bidrar til en god brukeropplevelse.

Birger har oppnådd veteranstatus etter at han kom til MarkedsPartner i 2005. Tidligere har han jobbet for Telenor Bedrift, små bedrifter innen design og mekanisk industri, og som selvstendig næringsdrivende innen web, generell design og industridesign. Han fikk også oppleve dotcom-krisen på 2000-tallet fra første rad.

I sin stilling er Birger opptatt av at MarkedsPartner levere gode brukeropplevelser, alltid strategisk forankret hos våre kunder. Samtidig jobber han for at avdelingen for brukeropplevelse skal være i front av utviklingen, uten å bli fanget for tungt i trender og designmoter.

Han har sin utdanning fra Høgskolen i Østfold med bakgrunn innen IT, Statsvitenskap og Merkantil Engelsk.

Birger bor med Therese og tre barn på Kurland i Sarpsborg, og bruker mye av fritiden til å sykle over stokk og stein i de lokale skogene. Han er også engasjert som trener i Sarpsborg Sykleklubb, og er en av få som bruker sykkelen til og fra jobb, nesten uansett vær. Videre er han lidenskapelig opptatt av klassiske biler, og har blant annet rukket å ha 15 Mini’er av gammel type. 

Sertifiseringer: 

Umbraco Certified Professional