Bianca Eilertsen | MarkedsPartner AS

Bianca Eilertsen

Frontend-utvikler

Bianca jobber som frontend-utvikler, og bruker hennes kombinerte erfaring til å styrke båndet mellom design- og utviklingsteamet hos MarkedsPartner.

Før hun i 2020 begynte hos MarkedsPartner, arbeidet Bianca som IT-konsulent hos Experis Academy, hvor hun var del av den første gruppen av ny-utdannede utviklere som fikk delta i et intensivkurs med spissutdanning innen Java. Hun hadde blant annet konsulentoppdrag hos Sykehuspartner, hvor hun jobbet med Application Performance Monitoring. Rollen innebar å utvikle programmer som måler responstid i ulike software som aktivt brukes i Helse Sør-Øst.

Bianca har en bachelor i Digital Medieproduksjon, og har hele sitt liv hatt en lidenskap for design. Som ivrig gamer falt hun inn i en rolle som 3D-modellør og designer i et spillutviklingsprosjekt, og trådde mer og mer inn i rollen som programmerer ettersom tiden gikk og nysgjerrigheten spredte seg. Hun vil derav være et velfungerende mellomledd mellom design- og utviklingsteamet hos MarkedsPartner.

Bianca kommer opprinnelig fra Lofoten, men flyttet ofte under oppveksten, og har bodd i Halden, Fredrikstad og Stavanger. Nå har hun endelig slått rot. Sammen med samboer og to katter bor hun i Sarpsborg. Hun er fortsatt ivrig gamer, men slapper mer enn gjerne av med en god bok eller TV-serie. Hun har også en stor interesse for grønne planter og er svært familieorientert.