Anne Mørk-Løwengreen | MarkedsPartner AS

Anne Mørk-Løwengreen

Rådgiver for kommunikasjon og innhold

Anne er rådgiver for kommunikasjon og innhold og brenner for å finne den gode historien og formidle den på beste måte for våre kunder. Alle kundene våre har mange spennende historier på lager som bare venter på å bli fortalt. Dette gjøres best med et klart, tydelig og engasjerende språk uansett format og hvor i kundereisen man befinner seg. 

Anne har 16 års erfaring som journalist, vaktsjef og nettansvarlig i NRK, P4 og Halden Arbeiderblad. I 2016 valgte hun å forlate journalistikken til fordel for kommunikasjon og etter hvert markedsføring. Hun kom til Markedspartner i oktober 2021 etter å ha jobbet hos vår nabobedrift Simployer som content producer innenfor økonomi, HR og ledelse. Hun har en bachelor i journalistikk med TV som spesialfelt fra Høgskulen i Volda og er i ferd med å gjennomføre en Executive Master of Management på BI i ledelse.

Anne bor i Halden sammen med ektemannen, en datter, to bonusbarn, en hund, en katt og en hamster. Hun er veldig glad i film, TV og musikk og elsker industrimetallbandet Rammstein. Hun prøver - foreløpig forgjeves- å nå målet om å gjennomføre maraton. Foreløpig er toppnoteringen 3.plassen i Ørsjødiltens 5 km, men hun gir seg ikke.