Anne Lise Falck | MarkedsPartner AS

Anne Lise Falck

Leder for utvikling og brukeropplevelse

Som avdelingsleder for utvikling og brukeropplevelse skal Anne Lise sørge for at MarkedsPartner leverer de beste digitale webløsningene til våre kunder. Løsningene skal gi verdi til kundene i form av innsikt om den digitale kundereisen.

Anne Lise har jobbet innen utvikling, bank og finans, konsulent- og kollektivbransjen siden 1998, fra utvikler til produkteier. Hun har bred erfaring gjennom hele utviklingsløpet fra kravstilling til leveranse av dataprodukter.

I sin rolle som avdelingsleder skal hun tilrettelegge og sørge for best mulig vurderinger i form av planlegging, ressurser og koordinering sett opp mot de behov som finnes i markedet. Hun skal sørge for at avdelingen har de verktøyene de trenger for å sikre arbeid av beste kvalitet. Sammen med sin avdeling skal hun forstå kundenes behov og bistå i å identifisere de mulige løsningene der det er uklart.

Hun er høgskolekandidat innen IT fra Hedmark Distriktshøgskole, med videre IT utdanning (Comp.Sc.) fra Old Dominion University Norfolk, Va, USA. I tillegg har hun videreutdanning innen Prosjektledelse fra BI Nydalen, samt sertifisering på Prince2 (Axelos) og CSPO fra Scrum Alliance.

Anne Lise bor på et småbruk i skogen med datter på 8 år og deres 2 hunder, Patsy og Pace. Om sommeren finner du henne ofte i hagen med spade og blomsterfrø, på tur ut i skogen eller på trening med hundene.