Anett Gunnerud | MarkedsPartner AS

Anett Gunnerud

Webredaktør og digitalmarkedsfører

Som webredaktør i MarkedsPartner jobber Anett med forbedring og vedlikehold av våre kunders nettsteder. Hun jobber i tillegg som digitalmarkedsfører for et par av våre webkunder, og er ansvarlig for å lede, koordinere og utføre markedstiltak i deres digitale kanaler.

Anett har jobbet i ulike roller hos Telenor Mobil, IBM, ElTele Øst og Sykehuset Østfold – der fellesnevneren har vært support ut mot brukere, både eksternt og internt. I sine stillinger var hun hovedsakelig ansvarlig for oppsett av hardware og software. Før hun startet i MarkedsPartner i 2005, hadde hun opparbeidet seg kunnskap og erfaring med webpublisering og fotoredigering på fritiden.

Hos MarkedsPartner består oppgavene til Anett først og fremst av å veilede og bistå kunder med innholdsproduksjon på deres nettsteder. Hun har et mål om å alltid sørge for at kunden blir fornøyd, og gjør gjerne det lille ekstra.

Anett studerte informatikk i 1994-96. På begynnelse av 2000-tallet fikk hun sitt første digitalkamera og litt senere kom Photoshop Elements i hus. Interessen for innholdsproduksjon på web kom gradvis, og hun tilegnet seg nyttig erfaring ved å være ressursperson på web for Norges Ishockeyforbund og Sparta (ishockey), noe hun fortsatt er. 

Anett var tidligere aktiv som både spiller og dommer i ishockey, hvor hun også traff sin samboer Thomas. Anett er opprinnelig fra Oslo, men bor nå i Sarpsborg sammen med Thomas og hunden Charlie.