MarkedsPartner bygger bedre kundereiser

Hver kundesituasjon er et veiskille hvor du lykkes eller mislykkes. Vinner eller taper. Vi hjelper deg å finne de viktigste veiskillene og forbedre dem, så kundene velger deg fremfor konkurrenten, og at de blir værende hos deg, fordi du rett og slett gir den beste kundeopplevelsen. Vi kaller det å bygge bedre kundereiser.

Som kunde hos MarkedsPartner kan du være trygg på én ting: Vi jobber alltid ut fra en strategi, og vi hjelper deg med å sette strategien ut i livet, ett steg om gangen, med de tiltakene som gir best kostnad-nytte-effekt.

Vi er et sammensveiset team med et bredt mangfold av kompetanse innen markedsføring, ledelse, strategi, kommunikasjon, innhold, design, web og systemutvikling. Det gir oss mange viktige perspektiver, så vi kan være en god rådgiver.

 Ser du etter en langsiktig partner, burde vi kanskje slå følge?

MarkedsPartner AS er et konsulentselskap med kontorer i Oslo og Sarpsborg. Selskapet ble etablert i 1997, har 40 medarbeidere og omsatte i 2019 for over 60 millioner kroner. I januar 2020 ble også Story House Egmont en del av laget med et oppkjøp av 25 prosent av selskapet. 

Kontaktskjema (3: Bunn av trakt) MP.no /  Kontakt oss m/beskjed

Er det OK om vi av og til sender deg gode artikler, tips og relevant info?

For å kunne respondere på din henvendelse trenger vi ditt samtykke til å lagre og behandle dine personopplysninger. Du kan når som helst endre dine preferanser for kommunikasjon. Mer info i vår personvernerklæring.

HubSpot Elite Solutions Partner

MarkedsPartner har det største fagmiljøet i Norge innen inbound, og er en av få byråer i verden – og det eneste med hovedkvarter i Norge – som har plass helt øverst i HubSpots partnerprogram (Elitepartner). Vårt nære partnerskap med HubSpot gir oss prioritet i supportsaker og en rekke andre fordeler som kommer kundene våre til gode.

Umbraco CMSuCommerceUmbraco Gold Partner MarkedsPartner-er-Elitepartner-med-HubSpotTwentyThree videoGold Microsoft Partner