Om oss | MarkedsPartner AS

MarkedsPartner bygger bedre kundereiser

Hver kundesituasjon er et veiskille hvor du lykkes eller mislykkes. Vinner eller taper. Vi hjelper deg å finne de viktigste veiskillene og forbedre dem, så kundene velger deg fremfor konkurrenten, og at de blir værende hos deg, fordi du rett og slett gir den beste kundeopplevelsen. Vi kaller det å bygge bedre kundereiser.

Som kunde hos MarkedsPartner kan du være trygg på én ting: Vi jobber alltid ut fra en strategi, og vi hjelper deg med å sette strategien ut i livet, ett steg om gangen, med de tiltakene som gir best kostnad-nytte-effekt.

Vi er et sammensveiset team med et bredt mangfold av kompetanse innen markedsføring, ledelse, strategi, kommunikasjon, innhold, design, web og systemutvikling. Det gir oss mange viktige perspektiver, så vi kan være en god rådgiver.

 Ser du etter en langsiktig partner, burde vi kanskje slå følge?

MarkedsPartner AS er et konsulentselskap med kontorer i Oslo og Sarpsborg. Selskapet ble etablert i 1997, har 50 medarbeidere og omsatte i 2021 for over 67 millioner kroner. I januar 2020 ble også Story House Egmont en del av laget med et oppkjøp av 25 prosent av selskapet. 

Kontaktskjema (3: Bunn av trakt) MP.no /  Kontakt oss m/beskjed

HubSpot Diamond-partner

MarkedsPartner har det største fagmiljøet i Norge innen inbound, og er en av få byråer i verden som er Diamond-sertifisert HubSpot-partner. Dette betyr at vi er blant de 2,2 % beste HubSpot-partnerne i verden. Vårt nære partnerskap med HubSpot gir oss prioritet i supportsaker og en rekke andre fordeler som kommer kundene våre til gode.

Umbraco CMSuCommerceUmbraco Gold Partner MarkedsPartner-er-Elitepartner-med-HubSpotTwentyThree videoGold Microsoft Partner