MarkedsPartner er et digitalt markedsføringsbyrå

Vi ble etablert i 1997 og teller i dag 44 erfarne, dyktige og engasjerte medarbeidere, som jobber sammen med kunder over hele landet, fra våre kontorer i Oslo og Sarpsborg.

Vi er et sammensveiset team med bakgrunn innen markedsføring, ledelse, kommunikasjon, design, web og/eller systemutvikling, som i mange tilfeller fungerer som en outsourcet markedsavdeling for våre kunder.

MarkedsPartner har bygget opp et sterkt fagmiljø både i Oslo og Sarpsborg, samt hentet inn ressurspersoner og sikter mot å ta en posisjon i det nasjonale markedet. Vi har medarbeidere med lang erfaring og bred kompetanse. 

Vår filosofi er at det å lykkes med markedsføring er 1% geni og 99% hardt, systematisk arbeid. Et arbeid som alltid starter med en god strategi, basert på tiltak, kanaler og verktøy som gir best kost/nytte-effekt. Ønsker du å vite mer om hva vi kan tilby deg og din bedrift, hører vi mer enn gjerne fra deg.

MarkedsPartner AS ble etablert i 1997, og omsatte for 65 mill kr. i 2018. Selskapet har gode økonomiske resultater, og består av totalt 44 medarbeidere.

 

10+

Innholdsprodusenter

 

20+

Rådgivere & konsulenter

 

8

Designere & utviklere

 

5

Supportmedarbeidere

HubSpot Diamond-Partner

Vi er i dag det største fagmiljøet i Norge innen inbound marketing og salg – og har ambisjoner om å forbli den ledende tjenesteleverandøren i denne kategorien. I april 2017 ble vi HubSpot Diamond Certified Agency Partner, som en av 36 diamant-partnere i verden og første i Norge.

Kontaktskjema (3: Bunn av trakt) MP.no /  Avtal uforpliktende samtale

Beskriv kort hva bedriften gjør, hvilke mål og utfordringer dere har, og hva dere ønsker å få ut av møtet.

Er det OK om vi av og til sender deg gode artikler, tips og relevant info?

For å kunne respondere på din henvendelse trenger vi ditt samtykke til å lagre og behandle dine personopplysninger. Du kan når som helst endre dine preferanser for kommunikasjon. Mer info i vår personvernerklæring.

Umbraco CMSuCommerceUmbraco Gold Partner Facebook Certified Buying ProfessionalTwentyThree videoGold Microsoft Partner