MarkedsPartner er et digitalt markedsføringsbyrå

Vi ble etablert i 1997 og teller i dag 46 erfarne, dyktige og engasjerte medarbeidere, som jobber sammen med kunder over hele landet, fra våre kontorer i Oslo og Sarpsborg.

Vi er et sammensveiset team med bakgrunn innen markedsføring, ledelse, kommunikasjon, design, web og/eller systemutvikling, som i mange tilfeller fungerer som en outsourcet markedsavdeling for våre kunder.

MarkedsPartner har bygget opp et sterkt fagmiljø både i Oslo og Sarpsborg, samt hentet inn ressurspersoner og sikter mot å ta en posisjon i det nasjonale markedet. Vi har medarbeidere med lang erfaring og bred kompetanse. 

Vår filosofi er at det å lykkes med markedsføring er 1% geni og 99% hardt, systematisk arbeid. Et arbeid som alltid starter med en god strategi, basert på tiltak, kanaler og verktøy som gir best kost/nytte-effekt. Ønsker du å vite mer om hva vi kan tilby deg og din bedrift, hører vi mer enn gjerne fra deg.

MarkedsPartner AS ble etablert i 1997, og omsatte for ca. 45 mill kr. i 2017. Selskapet har gode økonomiske resultater, og består av totalt 46 medarbeidere.

 

10+

Innholdsprodusenter

 

20+

Rådgivere & konsulenter

 

8

Designere & utviklere

 

5

Supportmedarbeidere

HubSpot Diamond-Partner

Vi er i dag det største fagmiljøet i Norge innen inbound marketing og salg – og har ambisjoner om å forbli den ledende tjenesteleverandøren i denne kategorien. I april 2017 ble vi HubSpot Diamond Certified Agency Partner, som en av 36 diamant-partnere i verden og første i Norge.

Kontaktskjema (3: Bunn av trakt) MP.no /  Avtal uforpliktende samtale

Vi ønsker å være relevante for deg, og ber deg derfor godta at vi samler og benytter info om din bruk av våre digitale kanaler. Mer info her. Du kan når som helst trekke samtykket tilbake.

Facebook Certified Buying Professional