Performance-avdelingen vokser! Møt Kristin Hylland

Kristin er vår nyeste performance-konsulent. Hun har en Bachelor i PR, Reklame og Media fra Middlesex University i London, og en Master i Markedsføringsledelse fra Høyskolen Kristiania i Oslo.

Kristin har det siste 1,5 året jobbet som performance marketing specialist i byrået Treffer. Her hadde hun ansvaret for egen kundeportefølje, i tillegg til å være prosjektansvarlig i en sammenligningstjeneste byrået driftet. En studievenninne av Kristin jobber allerede i Markedspartner og tipset henne om at dette kunne være jobben hun hadde vært på jakt etter. Kristin hadde nemlig lyst til å jobbe i et større fagmiljø med flere kollegaer hun både kunne sparre med og lære av. Etter å ha hørt fra venninnen at det var et godt arbeidsmiljø og stort fokus på kompetanseutvikling hos oss, ble Kristin solgt og søkte jobben som performance-konsulent!

Nå sier Kristin at hun gleder seg til å komme inn i et større arbeidsmiljø, få jobbe i team på tvers av avdelinger og lære masse av flinke folk. Det er jo selvfølgelig en del nye systemer, arbeidsmetoder og komplekse kundecaser å sette seg inn, men det tror hun skal gå helt fint. Når hun ikke hjelper kunder med å analysere og planlegge annonsering liker Kristin å reise og dra på konserter, men er også en stor fan av en rolig kveld hjemme med noe godt i glasset.