Ny leder for performance til Markedspartner

Etter 13 år i London har Ken Gjøran Leren bestemt seg for å slå seg ned i Norge igjen. Nærmere bestemt i Sarpsborg. Vi har vært så heldige og få han med på laget til Markedspartner!

Visjonær og entreprenør

Ken etablerte selskapet Marketing Town i London i 2013. Selskapet bygger teknologi og utfører tjenester rundt performance marketing. De hjalp alt fra store bedrifter som Amazon, til enkeltpersonforetak med én ansatt. I 2017 ble Marketing Town anerkjent som en av de fremste start-ups´ene i Storbritania (Startups 100 2017 Index). Selskapet til Ken ble også nominert til prisen «Uk Innovation and Entrepreneurship» ved UK IT Industry awards og prisen «Teck business of the Year» ved Startups Awards. Ken jobbet i selskapet helt til starten av august i år.

Tilbake til røttene

Etter 13 år i London bestemte Ken seg for at det var på tide å flytte hjem til Norge. Han oppdaget Markedspartner og kontaktet oss. Etter en hyggelig prat ble vi enige om at Ken og Markedspartner – det var en match made in heaven!

Problemløser med store planer

Ken gikk fra teknologientusiast, til gründer, til leder for performance. Litt av en reise! Han beskriver seg selv som en ekstremt nysgjerrig type som alltid er på jakt etter nye utfordringer og muligheter til å lære. Det får han hos oss. Ken skal nemlig hjelpe oss å bygge opp performance-avdelingen. Han gleder seg til å sette sitt preg på avdelingen og se oss vokse innenfor performance og kundeprosjekter. Han tror det kan bli en utfordring, men en han tar på strak arm. Han drives jo nettopp av å løse problemer og komme på innovative løsninger.

Nytt land for familien

Fritiden bruker Ken sammen med kona Sarah og barna Aurelia på 3 år og Rose på 3 måneder. Det blir mye turer i skogen og langs kysten i Sarpsborg. Det er et helt nytt land og kultur for Sarah og barna og utforske, så det blir til at jeg lever litt gjennom dem, sier Ken.