Møt vår junior integrasjonskonsulent - Fiona Sylanaj

Fiona kommer til oss fra Visma Software AS hvor hun jobbet både som kundeservicekonsulent og Junior Business Developer. Hun har en bachelorgrad i Informatikk: Digital økonomi og ledelse ved universitetet i Oslo. Det trivdes hun så godt med at hun bestemte seg for å ta en master innen samme studieretning. Den holder hun på med nå, og er ferdig til sommeren.

Hun studerte sammen med vår integrasjonskonsulent, Thea Petrine Hammer, og det var hun som tipset henne om den ledige stillingen. Fiona syns rollen virket spennende, fordi den tillater henne å jobbe tett på kunder og midt i skjæringspunktet mellom forretning og utvikling. (Noe som treffer midt i blinken med tanke på det hun studerer!)

Jeg spurte Fiona hva hun gledet seg mest til i sin nye stilling, og da svarte hun å bli kjent med alle sine nye kollegaer, lære mer om HubSpot og hvordan det er å jobbe som konsulent. Hun nevner også at hun gleder seg til både firmatur og julebord! På spørsmål om hun tror det blir noen utfordringer svarer hun at det må bli å finne en sunn balanse mellom jobb og studie, siden hun er fulltids masterstudent. Fiona jobber nemlig hos oss 40% før hun starter i 100% stilling når hun er ferdig med masteren sin 1. august. Hun er allikevel positiv og sier at det tror hun skal gå helt fint.

Ved siden av jobb og studier liker Fiona best å tilbringe tid med venner og familie, utforske nye restauranter og dra på konsert. 

Velkommen til oss Fiona!