Markedspartner har fått ny markedssjef!

Møt Knut Arild Vold ­­– han kommer til oss fra en rolle som marketing mananger i HR-techselskapet Simployer. Der hadde han ansvaret for teamet som lager innholdsprodukter og innholdsmarkedsføring for Simployer i Norge.

Han er opprinnelig utdannet radiojournalist – og jobbet de første årene som nyhetsjournalist i NRK og Radio Norge. Knut Arild har også jobbet noen år som teknologijournalist i magasinene til Egmont (eller Hjemmet Mortensen, som det het da han begynte) – men sluttet like før Egmont flyttet inn i de nåværende lokalene i Nydalen, hvor Markedspartner nå også holder til. Etter rundt ti år som journalist var det på tide og ta steget inn i markedsføringsverden, som content manager i Simployer. Der har han jobbet med innhold i ulike formater; både tekst, foto, video, direktesendinger og interaktivt innhold.

Riktig neste steg

 Rollen som markedssjef i Markedspartner kjennes som et spennende neste skritt for meg, sier Knut Arild. Han har jobbet med både inbound og Hubspot lenge, og har også hatt litt med Markedspartner å gjøre i Simployer. I tillegg kjenner han vår daglige leder Tønnes godt fra hans tid i Simployer, så begge parter føler seg trygge på at dette er en god match. 

«Det er spennende å få et litt større overordnet ansvar for markedsføring i et selskap som Markedspartner, hvor jeg håper og tror at jeg kan ha noe å bidra med.»

Vil løfte vår egen markedsføring til nye høyder

Knut Arild sier hans største motivasjon for å søke nye utfordringer er å lære noe nytt, og han trigges derfor av det kompetansemiljøet vi har her i MarkedsPartner. Han forteller videre at han gleder seg veldig til å jobbe med markedsføring sammen med noen av Norges fremste eksperter på sine områder. Fordi vi er et markedsføringsbyrå ligger naturligvis lista og forventingene høyt til vår egen markedsføring, og Knut Arild gleder seg til å ta fatt på den utfordringen. Det er viktig at å sikre at vi ligger i forkant på de områdene vi selv hjelper kundene våre med, sier han.

Hjemmejul

Knut Arild har to aktive døtre på 11 og 13 år, så mye av fritiden hans brukes til å støtte dem i sine mange aktiviteter (eller kjøre taxi, som det kan minne litt om). Ellers er han glad i å være ute, gjerne på landeveissykkel eller i fjellet, han spiller litt musikk – og er veldig glad i (ny) teknologi. Det blir ikke så mye tid til det; men Knut Arild liker også å programmere litt når han har mulighet. Årets julaften skal feires hjemme for første gang på mange år, så det gleder jeg meg til, forteller Knut Arild når jeg spør om årets juleplaner. I romjulen går turen til svigerfamilie på Vestlandet; hvor det sikkert blir god tid til å slappe av – og kanskje en topptur eller to på ski, hvis været tillater det.

Velkommen til oss Knut Arild!