En digital designer og en innholdsprodusent til Markedspartner

Sommeren er på hell, vi er tilbake på kontoret og ansettelsene fortsetter! I august har vi ikke bare fått en ny leder for performance, vi har også ansatt en digital designer og en innholdsprodusent. Møt Christina som skal jobbe i Sarpsborg og Hanne Sophie som skal jobbe i Oslo.

Christina Weberg Haukebø

Christina kommer til oss fra en rolle som digital markedsfører i Wican. Før det var frontend-utvikler i Digital Mediepartner AS. Christina har også masse kundeserviceerfaring, både fra butikk, kundesenter og teater. Det kommer godt med når hun nå skal samarbeide med kunder.

Designer fra A til Å

Med ansettelsen av Christina får vi en full-stack designer, som kan delta i alle ledd i UX-prosessen ­– fra research til utvikling. Hun har en bachelor i industriell design med fokus på brukeropplevelse og interaksjon, pluss et årsstudium i IT. Det var en kollega som tipset oss om at Christina kunne være en aktuell kandidat for stillingen som digital designer. Hun hadde rett! Christina sier hun kjente til Markedspartner fra før og at det er et sted hun kan tenke seg å være lenge. Hun gleder seg til å skape gode brukeropplevelser for kundene våre, jobbe med design og utvikling og se gode ideer ta form.

Fullt hus

Christina bor i Saltnes i Råde sammen med en samboer som er lærer, to barn på 7 år og 7 måneder og en Border Collie. Familien er glade i å være ute i skog og mark, på stranda eller bare i hagen. Når Christina skal ha litt alenetid liker hun å være fysisk aktiv ved å gå tur med hunden eller være på «styrkerommet» i garasjen.

Velkommen til oss Christina!

Hanne Sophie Helland

Hanne Sophie er en dame med høye ambisjoner. For 5 år siden tok hun en helomvending fra frisørbransjen og inn i en verden av markedsføring. To verdener som egentlig er utrolig ulike, men samtidig passer sammen. Der begge handler om formidling, god kommunikasjon og ikke minst mennesker.

Etter Hanne Sophie bestemte seg for å endre kurs tok hun en bachelor i kreativ markedskommunikasjon og en master i markedsføringsledelse fra Høyskolen Kristiania. Samtidig som hun utdannet seg fortsatte hun å jobbe i som frisør, og hadde også ansvaret for publisering og innholdsproduksjon for frisørsalongen.

Traff blink på LinkedIn

Etter endt utdanning hadde Hanne Sophie lyst til å jobbe fulltid med innholdsproduksjon, digital markedsføring og kundereiser. Hun la derfor ut et innlegg på LinkedIn hvor hun skrev at drømmen hennes er å få sjansen til å kartlegge, analysere eller skape innhold hos en bedrift eller et byrå som vil satse på henne. Heldigvis for Markedspartner så en av våre ansatte innlegget til Hanne Sophie, og anbefalte henne å søke som innholdsprodusent hos oss.

Etter et par intervjurunder ble det klart at Markedspartner og Hanne Sophie sine drømmer passet sammen som hånd i hanske. Nå gleder hun seg til å produsere innhold og bli god på å formulere og finne de gode historiene. Hun gleder seg også til å bli utfordret, for utfordringer er noe av det hun blir mest inspirert av.

En alenemor som fikk det til!

Ikke nok med at Hanne Sophie tok en utdanning samtidig som hun jobbet som frisør, hun fikk også en sønn på denne tiden. Nå bor de to sammen i Oslo hvor de liker å tilbringe tid ute og reise og oppleve nye steder. 

Velkommen til oss Hanne Sophie!