MarkedsPartner søker Videoprodusent

I MarkedsPartner jobber vi med å utvikle gode budskap og innholdsformater langs kundereisen, og nå har vi ledig stilling som videoprodusent.

Vårt formål er å hjelpe ambisiøse virksomheter fra et bredt spekter av bransjer med å bygge bedre kundereiser, og vi er datadrevne i alt vi gjør. Som videoprodusent jobber du med å utforme budskap og skape god kommunikasjon langs hele kundereisen når du bistår våre kunder med å skape vekst og nå sine mål. Du blir en del av våre kundeteam og har ansvaret for å operasjonalisere strategien.

Søker du på jobben som videoprodusent så skal du vite at vi ser etter en person som behersker mange ulike videoformater og sjangere i tillegg til det tekniske. Det være seg webinarer (direkte og i opptak), studioproduksjoner, dronefoto eller utegående reportasjer og content-video. I tillegg må du ha kommersiell teft og være klar for å stå i direkte kundekontakt. Du er vår ekspert på video og levende bilder og har god kunnskap om hvordan du bruker video langs hele kundereisen.

Du er lidenskapelig opptatt av god storytelling og ser muligheter til å nå ut til de rette målgruppene med budskapet på vegne av våre kunder. Du har forståelse for kundereiseperspektivet og mange forslag til hvordan vi kan utnytte god kommunikasjon for å skape resultater. Du er også en type som ikke er redd for å ta ansvar, og du liker godt å ha direkte kontakt med kundene og deres fagpersoner. Hos MarkedsPartner får du ansvar for prosjekter og kundeforhold, og vi forventer at du leverer selvstendig etter våre metoder og vår beste praksis.

Vi tror du tidligere har jobbet i et produksjonsmiljø for film og video, et byrå eller i en mediebedrift, og forstår digital innholdsproduksjon og konverteringsstrategi. Kanskje har du også vært innom inbound-marketing og liker at det er høy fart og konstant utvikling. Du må ha førerkort og gjerne tilgjengelig bil. Ønskelisten vår er lang, og du skal samtidig passe inn i en ambisiøs avdeling i et fremadstormende byrå med flinke folk som spiller hverandre gode.

I MarkedsPartner har vi stor tro på at entusiastiske og innsatsvillige medarbeidere kan nå svært langt, selv om de mangler noen av de ønskede egenskapene og kvalifikasjonene. Nøl derfor ikke med å ta kontakt med oss om du blir motivert av å bidra til at vi og våre kunder når våre mål.

Spørsmål om stillingen:

Leder for kommunikasjon og innhold,
Magne Henriksen
E-post: magne@markedspartner.no
Telefon: 951 88 887

Søknad rettes til:

Frode Ødmann Andersen
E-post: frode@markedspartner.no  
Telefon: 922 57 679

Søknadsfrist:

Snarest, søknader vurderes forløpende. 

Arbeidssted:
Oslo/Sarpsborg

Vi kan tilby følgende

  • Sterkt fagmiljø
  • Gode muligheter til kompetanseutvikling og karriereutvikling i et ledende rådgivnings- og konsulentmiljø
  • Du får jobbe med mange spennende prosjekter sammen med dyktige kollegaer
  • Konkurransedyktige betingelser, gode forsikringsordninger og god pensjonsordning
  • Attraktive lokaler. Arbeidssted i Oslo eller Grålum.

Om MarkedsPartner

MarkedsPartner hjelper bedrifter med å bygge bedre kundereiser, med mål om å skaffe, beholde og utvikle kunder. Med gode og velprøvde metoder bistår vi våre kunder helhetlig fra strategi til gjennomføring og utvikling, på tvers av markedsføring, salg, leveranse, kundeservice og kundeoppfølging. Alltid datadrevet og forankret i strategi.

I 2020 oppnådde vi som det 14. byrået i verden HubSpot sitt høyeste partnernivå, Elite.

Vi er drøyt 40 ansatte og har kontorer i Oslo og Sarpsborg. MarkedsPartner er deleid av Story House Egmont.