MarkedsPartner søker Rådgiver kommunikasjon og innhold | MarkedsPartner AS

MarkedsPartner søker Rådgiver kommunikasjon og innhold

I MarkedsPartner jobber vi med å utvikle gode budskap og innholdsformater langs kundereisen, og nå har vi ledig stilling som rådgiver for kommunikasjon og innhold.

Vårt formål er å hjelpe ambisiøse virksomheter fra et bredt spekter av bransjer med å bygge bedre kundereiser, og vi er datadrevne i alt vi gjør. Som rådgiver for kommunikasjon og innhold jobber du med å utforme budskap og skape god kommunikasjon langs hele kundereisen når du bistår våre kunder med å skape vekst og nå sine mål. Du blir en del av våre kundeteam og har ansvaret for å operasjonalisere strategien.

Til rollen som rådgiver for kommunikasjon og innhold forventer vi at du skriver godt og behersker flere innholdsformater, som for eksempel fagartikler, blogginnlegg, kronikker, pressemeldinger, webtekster, whitepapers, eposter og sosiale medier. Om du også har jobbet med video og lyd, er det ekstra pluss i margen. Du vil blant annet lede workshops med kunder og jobbe med kommunikasjonsstrategi, målstyring, personas og innsiktsarbeid. I avdelingen for kommunikasjon og innhold ønsker vi oss en kollega som er kreativ og bidrar med egne ideer, samtidig som du er nøyaktig og tillitsskapende.

Du er lidenskapelig opptatt av god storytelling og ser muligheter til å nå ut til de rette målgruppene med budskapet på vegne av våre kunder. Du har forståelse for kundereiseperspektivet og mange forslag til hvordan vi kan utnytte god kommunikasjon for å skape resultater. Du er også en type som ikke er redd for å ta ansvar, og du liker godt å ha direkte kontakt med kundene og deres fagpersoner. Hos MarkedsPartner får du ansvar for prosjekter og kundeforhold, og vi forventer at du leverer selvstendig etter våre metoder og vår beste praksis.

Vi tror du tidligere har jobbet i byrå eller i en mediebedrift og forstår digital innholdsproduksjon og konverteringsstrategi. Kanskje har du også vært innom inbound marketing og liker at det er høy fart og konstant utvikling. Ønskelisten vår er lang, og du skal samtidig passe inn i en ambisiøs avdeling i et fremadstormende byrå med flinke folk som spiller hverandre gode.

I MarkedsPartner har vi stor tro på at entusiastiske og innsatsvillige medarbeidere kan nå svært langt, selv om de mangler noen av de ønskede egenskapene og kvalifikasjonene. Nøl derfor ikke med å ta kontakt med oss om du blir motivert av å bidra til at vi og våre kunder når våre mål.

Spørsmål om stillingen:

Leder for kommunikasjon og innhold,
Magne Henriksen,
E-post: magne@markedspartner.no
Telefon: 951 88 887

Søknad rettes til:

Frode Ødmann Andersen
E-post: frode@markedspartner.no  
Telefon: 922 57 679

Arbeidssted: Oslo/Sarpsborg

Søknadsfrist:

Søknader vurderes fortløpende

Vi kan tilby følgende

  • Sterkt fagmiljø
  • Gode muligheter til kompetanseutvikling og karriereutvikling i et ledende rådgivnings- og konsulentmiljø
  • Du får jobbe med mange spennende prosjekter sammen med dyktige kollegaer
  • Konkurransedyktige betingelser, gode forsikringsordninger og god pensjonsordning
  • Attraktive lokaler. Arbeidssted i Oslo eller Grålum.

Om MarkedsPartner

MarkedsPartner hjelper bedrifter med å bygge bedre kundereiser, med mål om å skaffe, beholde og utvikle kunder. Med gode og velprøvde metoder bistår vi våre kunder helhetlig fra strategi til gjennomføring og utvikling, på tvers av markedsføring, salg, leveranse, kundeservice og kundeoppfølging. Alltid datadrevet og forankret i strategi.

I 2020 oppnådde vi som det 14. byrået i verden HubSpot sitt høyeste partnernivå, Elite.

Vi er drøyt 40 ansatte og har kontorer i Oslo og Sarpsborg. MarkedsPartner er deleid av Story House Egmont.