MarkedsPartner søker forretningsrådgiver!

Som Forretningsrådgiver i MarkedsPartner vil du hjelpe ambisiøse virksomheter fra et bredt spekter av bransjer med å bygge bedre kundereiser. Du har en analytisk og strukturert tilnærming til å identifisere muligheter og utvikle strategier for å hjelpe våre kunder å nå sine mål.

MarkedsPartner har en helhetlig tilnærming til å bygge bedre kundereiser. Det innebærer at du vil jobbe på tvers av det vi kaller de fem kundenære prosessene: markedsføring, salg, leveranse, kundeservice og kundeoppfølging. Vi er datadrevne i alt vi gjør, og våre forretningsrådgivere er eksperter på å forstå hvordan kundedata kan anvendes til å skape bedre kundeopplevelser og kommersielle muligheter.

Våre forretningsrådgivere har ulike bakgrunner, men du har en utviklet evne til å sette deg raskt inn i utfordringer og muligheter i ulike bransjer. Vi tror ganske sikkert at du har erfaring med å fasilitere strategiutvikling og lede workshops, enten som konsulent eller leder. Har du hands-on erfaring med systemer innen salg, markedsføring eller kundeservice er det en fordel.

Sentrale arbeidsoppgaver:

 • Lede strategiarbeid og arbeidsmøter
 • Sikre kundeverdi for kundens investering
 • Overordnet teamledelse. Sikre strategisk retning på kundeteamets arbeid
 • Sikre god kundeoppfølging for sin kundeportefølje
 • Drive innsalgsprosesser til strategisk viktige kunder i samarbeid med salgssjef
 • Videreutvikler kunder i sin portefølje

En del av våre kunder og samarbeidspartnere er internasjonale eller opererer på tvers av landegrenser. Det vil derfor være et pluss om du har god engelsk skriftlig og muntlig fremstillingsevne. 

I MarkedsPartner har vi stor tro på at entusiastiske og innsatsvillige medarbeidere kan nå svært langt, selv om de mangler noen av de ønskede egenskapene og kvalifikasjonene. Nøl derfor ikke med å ta kontakt med oss om du har et brennende engasjement for å bidra til at våre kunder skal nå sine vekstmål på markedsføring, salg og service.

Søknad sendes til:

Frode Ødmann Andersen
E-post: frode@markedspartner.no  
Telefon: 922 57 679

Søknadsfrist:

Snarest

Arbeidssted:

Oslo/Sarpsborg

Om MarkedsPartner

MarkedsPartner hjelper bedrifter med å bygge bedre kundereiser med mål om å skaffe, beholde og utvikle kunder. Med gode og velprøvde metoder bistår vi våre kunder helhetlig fra strategi til gjennomføring og utvikling, på tvers av markedsføring, salg, leveranse, kundeservice og kundeoppfølging. Alltid datadrevet og forankret i strategi.

I 2020 oppnådde vi som det 14 byrået i verden HubSpot sitt høyeste partnernivå; Elite.

Vi er 40 ansatte og har kontorer i Oslo og Sarpsborg. MarkedsPartner er deleid av Story House Egmont.

Vi kan tilby følgende

 • Sterkt fagmiljø
 • Gode muligheter til kompetanseutvikling og karriereutvikling i et ledende rådgivnings- og konsulentmiljø
 • Du får jobbe på viktige prosjekter for spennende kunder
 • Konkurransedyktige betingelser, gode forsikringsordninger og god pensjonsordning
 • Attraktive lokaler. Arbeidssted i Oslo eller Grålum.