Hvilken rolle passer deg best? | MarkedsPartner AS

Hvilken rolle passer deg best?

Før du søker jobb hos oss kan det være lurt å ta en titt på hva din rolle hos oss kan innebære. Dette er bare et lite innblikk i noen av rollene vi har hos oss. Ønsker du å høre mer om noen av disse rollene kan du kontakte oss på jobb@markedspartner.no

Forretningsrådgiver

Våre forretningsrådgivere er ansvarlige for å utvikle og implementere salgs- og markedsstrategier for våre kunder. De har bred bransjeerfaring og en utpreget evne til å sette seg inn i kundens behov og angripe ulike kommersielle utfordringer og muligheter.


- Jeg ønsket å jobbe i det jeg anser som Norges fremste miljø innen HubSpot og kundereiser. Det var viktig for meg å være et sted som tar egen medisin og følger inboundmetodikken. 

Kristofer Anker, Forretningsrådgiver

Innholdsrådgivere- og produsenter

For å lykkes med digital markedsføring og å bygge gode kundereiser, er du avhengig av engasjerende innhold. Våre innholdsrådgivere og produsenter har bred erfaring og høy kompetanse. Vi jobber gjerne med tekst, video og bilder optimalisert for søk, målrettet mot persona og hvor befinner seg i kundereisen. Vi forteller de gode historiene. 

– MarkedsPartner er en fremoverlent bedrift, med et sterkt fagmiljø tuftet på lang erfaring, utøvende kompetanse og tverrfaglige team. Nettopp derfor er vi "Best sammen" – både internt så vel som med kundene våre.

Tove Eggen, Innholdsrådgiver

Digitalmarkedsfører

Våre digitalmarkedsførere jobber med å hjelpe kundene å nå sine forretningsmessige mål ved bruk av digital markedsføring, CRM og salg. De er ofte utdannet innen markedsføring eller økonomi, og staben består av alt fra nyutdannede til erfarne eksperter. Noen av digitalmarkedsførerne er også spesialisert innen eksempelvis digital annonsering eller marketing automation.

- Det beste med MarkedsPartner? Kolleger som bryr seg om hverandre og våre kunder. Sammen  har vi et felles ønske om å bidra til at selskapet stadig er i utvikling.

Maria Pettersson, Senior digitalmarkedsfører

Interaksjonsdesignere

Våre interaksjonsdesignere brenner for at løsningene vi leverer skal skape attraksjon og fjerne friksjon, slik at de som skal bruke løsningene får utført det de skal — og at våre kunder oppnår ønskede resultater. De sørger for at gode brukeropplevelser og attraktivt design spiller på lag med innholdet og strategien bak våre kunders budskap.

- Varierte og spennende prosjekter i et arbeidsmiljø som jeg digger! Det er stas med en varierende hverdag med gode kollegaer som bidrar til et maksimalt resultat.

Lise Lippert, Digital designer

Systemutviklere

En god webløsning danner fundamentet for enhver digital strategi. Systemutviklerne våre jobber for å utvikle og drifte webløsninger som skaper langsiktige verdier for våre kunder. De er eksperter på system- og informasjonsarkitektur, moderne webteknologi og integrasjoner.


- Jeg fikk inntrykket av at jeg, sammen med en faglig dyktig gjeng, kunne skape og prøve nye løsninger og verktøy for MarkedsPartners kunder. Derfor søkte jeg jobb i MarkedsPartner og det er grunnen til at jeg fortsatt er der!

Ali Yusuf Hussein, Systemutvikler

Salg

Salg samarbeider tett med markedsavdelingen om leadsgenerering. En viktig del av salgsjobben er å analysere og kartlegge hvordan vi kan hjelpe potensielle kunder med å skape vekst. HubSpot er et sentralt verktøy i salgsavdelingens arbeidsmetodikk.   


- For meg er det veldig inspirerende å jobbe i et selskap som har et miljø som stadig er i utvikling og som alltid er opptatt av å tilegne seg ny kunnskap og kompetanse.

Lars Hansen, Salgssjef