MarkedsPartner søker en Senior digitaldesigner/Frontend-utvikler

Hvem er du?

Du er lidenskapelig opptatt av brukeropplevelse og er vant til å jobbe med implementering på CMSer. Vi tror du er en fagnerd som alltid er oppdatert på ditt fagområde og som evner å omsette kunnskapen i kundeverdi.

Kundene våre finnes i et bredt spekter av bransjer, og har utfordringer og muligheter gjennom hele kundereisen. Du vil jobbe både på enkeltstående prosjekter og i langvarige samarbeid med nøkkelkunder.

Vi er datadrevet i alt vi gjør så du må trives med å utfordre og å bli utfordret på beste praksis slik at løsningene vi lager blir stadig bedre.

Du trives i møte med kunde og har god formidlingsevne. 

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper

  • Solid erfaring med design, brukeropplevelse og implementering av webbaserte løsninger
  • Kan alt om HTML 5, semantisk markup, CSS preprocessors (LESS/SASS) og responsiv layout. Gjerne med Bootstrap. JavaScript.
  • Kjennskap til Umbraco CMS og HubSpot CMS

Vi kan tilby

  • Sterkt fagmiljø
  • Gode muligheter til kompetanseutvikling
  • Du får jobbe på viktige prosjekter for spennende kunder
  • Konkurransedyktige betingelser, gode forsikringsordninger og god pensjonsordning
  • Attraktive lokaler

Søknad sendes til:

Frode Ødmann Andersen
E-post: frode@markedspartner.no  
Telefon: 922 57 679

Søknadsfrist:

Snarest

Arbeidssted: 

Oslo/Sarpsborg

Om MarkedsPartner

MarkedsPartner er et konsulentselskap med fokus på datadrevet markedsføring og kundereiser. Vi er et sammensveiset team på over40 medarbeidere med et bredt mangfold av kompetanse innen markedsføring, ledelse, strategi, kommunikasjon, innhold, design, web og systemutvikling slik at vi kan bistå våre kunder på en helhetlig måte. Selskapet er i vekst.

Selskapet er Elitepartner med HubSpot, gullpartner med Umbraco og sølvpartner med Microsoft. Vi ønsker å skape et rikt utviklermiljø med engasjerte folk som brenner for faget. 

MarkedsPartner ble etablert i 1997 og er et solid og lønnsomt selskap. Vi har kunder over hele landet. Mange av disse er store virksomheter som vi har langsiktige samarbeidsavtaler med. Selskapet er eid av de ansatte, samt at vi nylig har fått Egmont Publishing inn på eiersiden.