Illustrasjonsfoto: En person sitter foran to pc-skjermer og et nettbrett. Holder en mobil i hånden.

Web: design og utvikling

Hjemmesiden er ditt viktigste kommunikasjonsverktøy

Alle som vurderer å kjøpe av deg besøker den før de eventuelt tar kontakt. Er din web god nok?

Strategisk utforming og utvikling av nettsteder

Om vi designer et enkelt nettsted eller en avansert applikasjon, er brukeropplevelsen og konvertering vårt mantra. Kvalitet i design er en følge av bevisste valg gjort innenfor klare grenser - med spesifikke resultater som mål. Vår metodiske tilnærming sikrer høy kvalitet på våre webprosjekter.

Design og utvikling for alle plattformer

Det er mange trender og faguttrykk som florerer: responsiv eller adaptiv design - skal du velge app eller mobil webside? Ditt nettsted må tilpasses nye brukssituasjoner og også ta hensyn til Google's retningslinjer for å sikre at weben din blir synlig for dine målgrupper. Vi kan hjelpe deg å utnytte mulighetene!

Applikasjonsutvikling

Vi lager løsninger som kompletterer våre kunders etablerte systemer og prosesser. En skreddersydd applikasjon kan tilføre funksjonalitet som mangler i eksisterende løsninger for ERP, CRM, HR, HMS/kvalitet, etc. Vi har også lang erfaring med systemintegrasjoner.

Universell utforming

Alle nye norske nettsteder må nå være universelt utformet - det vil si tilgjengelig for alle brukere uavhengig av funksjonsevne. Vi bistår med å kvalitetssikre en god brukeropplevelse for alle som besøker ditt nettsted.

Publiseringsløsninger – Content Management Systems (CMS)

Publiseringsløsningen er den tekniske grunnmuren i enhver webløsning. Det er aldri publiseringsløsningen som gjør at nettstedet til bedriften blir best i bransjen, men det kan være en avgjørende faktor for at den skal holde sin verdi over tid. Vi bygger nettsteder primært på Umbraco, Syzweb, eller HubSpot samt netthandelsløsninger på uCommerce

Utvalgte kunder: