Verktøy og applikasjoner

Handel. Publisering. Samarbeid. Effektivisering.

Vi har støtteverktøyene du trenger.

Logo: Hubspot - en av Markedspartners samarbeidspartnere

HubSpot: En komplett plattform for digital markedsføring

Fra å skape trafikk og nye besøkende til ditt nettsted til å gjøre dem til kunder - HubSpot samler alle de løse trådene og gir deg en fullstendig verktøykasse for alle dine digitale markedsføringsaktiviteter. 

Les mer ›
Logo: ThirdLighet - en av Markedspartners samarbeidspartnere

Third Light mediabase: Databaseløsningen for bedriftens bilder og videoer.

Third Light mediabase er et Digital Asset Management (DAM)-system, som samler dine filer på nett og lar deg lagre, søke, se, bruke og dele nesten alle filtyper - helt enkelt. Third Light lager formatet og versjonen du trenger uansett hvilket format du har originalen i - lynraskt. Enkel opplasting, tilgjengelig overalt, og en rekke kraftige verktøy for filbehandling, sikkerhet, søk og deling - automatisk eller tilpasset.

Les mer ›
Logo: uCommerce - en av Markedspartners samarbeidspartnere

uCommerce - netthandel

Det er snart 15 år siden vi leverte vår første netthandelsløsning. Siden den gang har vi utviklet et bredt spekter av netthandelsløsninger innen både b2b og b2c – både åpne og lukkede – fra «standard» til fullstendig skreddersøm.

Les mer ›
Logo: Umbraco - en av Markedspartners samarbeidspartnere

Umbraco CMS

Umbraco er et open source CMS basert på Microsoft .Net. Over 110.000 nettsteder driftes i dag på Umbraco. Med Umbraco er du fullstendig leverandøruavhengig. 1000 utviklere verden over er sertifisert på Umbraco. MarkedsPartner er Norges eneste Umbraco Gold Partner. 

Les mer ›
Logo: emarketeer - en av Markedspartners samarbeidspartnere

eMarketeer: E-postmarkedsføring, skjemaer og undersøkelser

eMarketeer er et effektivt verktøy for e-postmarkedsføring, elektroniske skjemaer og undersøkelser, Facebook-sider, landingssider og Marketing Automation. Løsningen er meget brukervennlig, samtidig som den dekker alt fra enkle til avanserte behov.

Les mer ›
Logo:webcourse  - en av Markedspartners samarbeidspartnere

Webcourse: Komplett administrasjonssystem for kurs og opplæring

WebCourse er et administrasjonssystem med omfattende funksjonalitet for planlegging, utvikling, påmelding, administrasjon, gjennomføring og oppfølging av tiltak innen kurs og opplæring.

Les mer ›