Isopartner AS:

Nytt responsivt nettsted for isolasjonsgrossisten Isopartner

Isopartner AS (tidl. Kaimann) er en norsk isolasjonsgrossist som betjener kunder innen bygg & anlegg, offshore og marine, med materialer for teknisk isolering. Siden etableringen i 1992 har selskapet vokst til å bli en betydelig aktør i sin bransje. Da grossisten ble kjøpt opp av belgiske IPCOM høsten 2013 startet vi arbeidet på en ny web.

Enhver web bør understøtte ett eller flere av selskapets forretningsmål. Og den vil først være effektiv når den oppfyller besøkernes forventninger og behov og bedriftens egne mål. Eksisterende kunder søker gjerne konkret informasjon og må finne denne raskt, for eksempel login til webshop. Nye potensielle kunder vil først danne seg et inntrykk av bedriften før de foretar seg noe mer.

Isopartner har kunder i ganske ulike bransjer og det var derfor viktig å synliggjøre disse for å sluse besøkerne videre til sine respektive undersider. Her finner de bransjerelaterte nyheter som de også kan abonnere på via epost. Ved først å skape et godt førsteinntrykk og deretter å senke barrieren for å ta kontakt (godt synlige kontaktskjemaer og "ring oss"-funksjon) er siden rigget som en leadgenererende kanal.

For å gi nettstedet en mer dynamisk "look and feel" benyttet vi store bakgrunns- og plakatbilder i designet. Weben fremstår nå som et friskt pust i en ellers konservativ bransje og med responsivt design sikres en god besøksopplevelse fra smarttelefoner.

Isopartner.no er bygget på Umbraco CMS, et internasjonalt anerkjent, danskutviklet open source publiseringssystem med over 200 000 installasjoner på verdensbasis. Umbraco brukes blant annet av Microsoft, Peugeot, Heinz og Vogue.

Vi har i flere år jobbet strategisk og operativt sammen med Isopartner. Rådgivning, design, web, film og video, tekster og manus, markedsmateriell, kundeundersøkelser (KTI), presentasjoner, presserelatert PR utgjør noen av oppgavene vi har gjennomført for Isopartner.

Vår rolle:

Kommunikasjonsrådgivning, webstrategi, interaksjonsdesign, implementering, tekstforfatter, budskapsutvikling

Teknologi:

Umbraco CMS, eMarketeer

"Vi har hatt et langt samarbeid med MarkedsPartner. De har god innsikt i vår bransje og leverer i følge våre ønsker, selv med korte tidsfrister. Resultatet av webprosjektet vi kjørte i slutten av 2013 ble en innovativ og kreativ hjemmeside, som har blitt godt mottatt av både kunder og leverandører."

Ulrike Gjermundsen
Markedsansvarlig
Isopartner AS