Jogra Steinindustri:

Ny webstrategi ga umiddelbare resultater

Nye Jogra.no er andre generasjons nettsted for Jogra Steinindustri i MarkedsPartner-regi. Kun én måned etter lansering opplever Jogra en mangedobling av henvendelser fra relevante potensielle kunder via nettstedet.

Det nye nettstedet er resultat av et grundig forprosjekt. Dette er de 3 viktigste suksessfaktorene:

Tydelige målsettinger og forretningsforståelse

Det var en opplagt målsetting for webprosjektet at nye Jogra.no måtte øke sin evne til å tiltrekke nye potensielle kunder. Det viktigste skrittet mot å lykkes med dette var erkjennelsen av at vi måtte definere hvor i Jogras salgsprosess nettstedet kan ha sin viktigste funksjon. Ved å tydeliggjøre dette strategisk – og bygge nettstedet med dette for øye – har vi lykkes med å tiltrekke kunder som vi tidligere ikke hadde muligheten til å nå.

Smart prioritering av målgrupper

Selv om Jogra kun henvender seg til bedriftsmarkedet, er kundetypene ganske ulike. Ved å gå i dybden på de ulike segmentene, for å vurdere forventninger til innhold og hva vi kan oppnå mot de ulike målgruppene, oppdaget vi raskt at vi ikke kunne være alt for alle. Noe av nøkkelen til nye Jogra.no ligger derfor i raffinering og prioritering av målgrupper – og dernest lage innhold som er tilpasset målgruppene vi fokuserer på.

Foto i fokus

Selv det lekreste webdesign faller i grus dersom det ikke er akkompagnert av relevant bildemateriale i høy kvalitet. Når man skal selge produkter der design og kvalitet er viktige komponenter, blir dette ikke mindre viktig. Jogra har forstått dette, og legger betydelig vekt på gode bilder for å promotere sine arbeider. Jogra bruker fotograf Kjell Stenmarch.

Nettstedet har ekstranett med bildedatabase for Jogras samarbeidspartnere. Bildedatabasen har integrasjon mot mediebase-plattformen ThirdLight og lar brukeren bla igjennom et stort antall av bilder i høy kvalitet på en svært brukervennlig og effektiv måte. Du kan lese mer om ThirdLight her »

Har du også lyst på flere henvendelser? Kontakt oss for en uforpliktende samtale om din nettsatsning.

Vår rolle:

Webstrategi, design, programmering

Teknologi:

Syzweb CMS, ThirdLight

"Vi er strålende fornøyde med prosjektet. Allerede dag én etter lansering så begynte vi å se resultatene. En måned etter lansering opplever vi en mangedobling av henvendelser fra potensielle kunder"

Bjørn Egil Eriksen,
Jogra Steinindustri AS