Historisk Racing Norge:

A Blast from The Past

Historisk Racing Norge er en relativt ung organisasjon som har behov for å holde god kontakt med sine medlemmer - uten at det koster all verden. Den åpenbare måten å gjøre dette på er via en innholdsrik hjemmeside. Medlemmer er det nok av - i løpet av få sesonger har Historisk blitt en av de største racing-klassene i Norge.

Løsningen er basert på en utrimmet versjon av Syzweb Publiseringsløsning. Det er laget spesialfunksjonalitet for å styre innholdet etter kalenderfunksjoner; én artikkel kan i en tidsperiode være en nyhet, en viktig forsideartikkel, et referat/resultat, et banner, eller innhold til terminlisten. Dette styres enkelt via Syzweb's nøkkelordfunksjonalitet, og gjør det lett å vedlikeholde løsningen; ingen dubletter, og færre artikler. 

Portalen er svært innholdsrik, og er litt annerledes enn mange av webbene vi leverer da den har en helt annen funksjon. Den skal selvfølgelig skape interesse for Historisk Racing - men minst like viktig er det at den er interessant for de aktive utøverne. Derfor har den også litt mer skattekiste-preg. Her er det mye innhold, og mange bilder. I motsetning til f.eks Gatebil er HRN rettet mot et voksent publikum. Nettsidene heller derfor mer mot å være godt lesbare, med klassisk snitt og typografi. 

Bildegalleriene er tilrettelagt for lettvint opplasting. Man oppretter en ny gallerikatalog, laster opp bildene med ett klikk - og de legges ut i riktig format med automatisk generering av bilder i forskjellige størrelser.  Nettstedet er sponset av Syzweb og MarkedsPartner.

Vår rolle:

Prosjektering, design, innhold, implementering, nettredaktør, foto, vedlikehold

Teknologi:

Syzweb CMS, nøkkelord/tag-styring av innhold, bildegallerier, diskusjonsforum, Syzweb subsites, video

"Husker du 60 og 70-tallet? Rock'n roll, politikk, og heftig utvikling i bilindustrien. Bilene fra denne tidsepoken var svært varierte, både når det gjaldt GT/sportsbiler og standardvogner. På banen skaper dette spenning, dramatikk og fantastiske dueller på typisk David vs Goliat-vis."