Om oss:

MarkedsPartner er et digitalt markedsføringsbyrå i Sarpsborg og Oslo.

Vi ble etablert i 1997. Vi er i dag 44 erfarne, dyktige og engasjerte medarbeidere som jobber sammen med kunder over hele landet, fra våre kontorer i Sarpsborg og Oslo.

Vi er et sammensveiset team med bakgrunn innen markedsføring, ledelse, kommunikasjon, design, web og/eller systemutvikling, som i mange tilfeller fungerer som en outsourcet markedsavdeling for våre kunder. 

Vår filosofi er at det å lykkes med markedsføring er 1% geni og 99% hardt, systematisk arbeid. Et arbeid som alltid starter med en god strategi, basert på tiltak, kanaler og verktøy som gir best kost/nytte-effekt. Ønsker du å vite mer om hva vi kan tilby deg og din bedrift, hører vi mer enn gjerne fra deg.

MarkedsPartner AS ble etablert i 1997, og omsatte for 37 mill kr. i 2016. Selskapet har gode økonomiske resultater, og er en del av Omnicom-gruppen, som for øvrig består av selskapene Omnicom AS, Syzweb AS og Aveno Digital AS. Gruppen har totalt 44 medarbeidere.

"Vår filosofi er at det å lykkes med markedsføring er 1% geni og 99% hardt, systematisk arbeid."

Våre medarbeidere

Noen er guruer i sin nisje, andre er tusenkunstnere, men takhøyden er stor, og de fleste prosjekter betyr teamarbeid for oss.

Møt medarbeiderne ›