Nyheter

MarkedsPartner vokser

Vi styrker virksomheten med nye ansettelser

Elin Strømseng 17.11.2016

MarkedsPartner vokser og har for tiden flere spennende stillinger utlyst. Våre nyeste tilskudd styrker den interne kompetansen, noe som igjen kommer våre kunder til gode gjennom økt kvalitetssikring innen både rådgivning, leveranser og service.

Frode Ødmann Andersen har trådt inn i rollen som prosess- og utviklingssjef.
Frode har jobbet med ledelseutvikling og omstillingsprosesser innen en rekke bransjer: Offentlig sektor, undervisning, tannhelsetjenesten, IKT, industri, bemanning og elektrobransjen.

Ved siden av arbeidet med å rekruttere de rette hodene og styrke våre interne faglige ressurser, er Frode i gang med en MBA i økonomi og ledelse. Dette inkluderer en masteroppgave om strategiimplementering i vekstbedrifter. En perfekt match for et MarkedsPartner i kraftig vekst.

Inbound marketing konsulent Sten-Martin Andreassen vil sikre spesialistkompetanse på HubSpot-løsningen. Både internt og overfor våre kunder hjelper dette oss i form av raskere svar og løsninger på mer komplekse behov og utfordringer. Med sin tekniske bakgrunn vil Sten-Martin arbeide for at både systemet og brukeren skal være på sitt beste.