L-R

PRODUKTNYHETER

NYHET: Avansert brukerstyring for HubSpot CRM

Erlend Førsund 28.04.2016

Har du ikke sjekket ut HubSpot sitt gratis CRM-system ennå, så burde du absolutt det. Spesielt nå, som verktøyet har blitt enda mer sofistikert, med avansert brukerstyring.

Hva er nytt?

Administratorer kan nå i enda større grad styre hvem som har tilgang til hva i verktøyet. Etter hvert som salgsteamet vokser, blir det stadig mer nødvendig å kontrollere tilgangen til informasjon. Hvilke personer skal ha tilgang til å legge til felter og oppdatere fremdriften på salgsprosesser? Skal alle ha tilgang til å importere og eksportere data? Med gårsdagens oppdatering gir HubSpot CRM salgssjefen og administratoren muligheten til å styre brukertilgang i større detalj, slik at medarbeiderne i salgsavdelingen kun har har tilgang til informasjon som er relevant for dem.

Hvordan fungerer det?

I HubSpot CRM klikker du på Settings > Users. Legg til en ny bruker eller rediger en eksisterende bruker. Du vil da se et sett av nye opsjoner under "Sales"-rollen:

 

For hver bruker kan du velge å gi tilgang til følgende funksjoner:

  • CRM Features (Companies, Deals, Tasks): Enabled/Disabled
  • View: Everything, owned + unassigned, owned only
  • Edit: Everything, owned + unassigned, owned only
  • Bulk Delete: Enabled/Disabled
  • Import: Enabled/Disabled
  • Export: Enabled/Disabled
  • Edit Settings: Enabled/Disabled

Du kan tilpasse tilgangen til hver enkelt bruker ved å merke de funksjonene som er relevant for vedkommende. Man kan også skille mellom en brukers rett til å se eller redigere. Som admin eller salgssjef kan du for eksempel gi dine salgskonsulenter tilgang til å se alt, men kun tillatelse til å redigere sine egne elementer.

Hvordan komme i gang

Denne oppdateringen er nå tilgjengelig for alle som bruker HubSpot CRM. Hvis du allerede bruker HubSpot CRM, kan du nå gå inn i verktøyet og tilpasse brukertilgangene. Hvis ikke, få gratis tilgang til HubSpot CRM i dag. Det er 100 % gratis, og vil i følge HubSpot alltid være det.

 

LES OGSÅ: HubSpot lanserer gratis CRM-system for bedrifter