Nye medarbeidere i MarkedsPartner våren 2016

NYE ANSIKTER I MARKEDSPARTNER:

Møt våre tre nye medarbeidere

Erlend Førsund 26.04.2016

Etter at vi lyste ut seks ledige stillinger tidligere i år har vi fått mange spennende søknader. Vi kan nå meddele at vi har fått på plass en rådgiver, en redaktør og en inbound marketing-konsulent.

På Oslo-kontoret har vi allerede fått en ny medarbeider. John Fredrik Brenne startet i stillingen som strategisk rådgiver 13. april. Som rådgiver vil han sammen med våre kunder utvikle digitale markedsstrategier som bidrar til å oppnå virksomhetens salgs- og markedsføringsmål. John har mange års erfaring fra digital markedsføring som selvstendig rådgiver, og er i disse dager godt i gang med å gjøre seg kjent med våre oppdragsgivere i Oslo.

Om drøye to uker starter Nadia C. Aurdal opp i stillingen som inbound marketing-konsulent (IMK) på Oslo-kontoret. Hun vil her lede etableringen av HubSpot for nye inbound-kunder og lede det operative arbeidet med inbound marketing i driftsfasen. Nadia har en mastergrad i strategisk markedsføringsledelse fra Handelshøyskolen BI og flere års erfaring fra salg og digital markedsføring.

Vi har også fått en ny redaktør med på laget. Espen Zachariassen starter også opp i mai måned, med Sarpsborg som arbeidsplass. Han har 25 års erfaring som journalist, blant annet fra Teknisk Ukeblad, Ukeavisen Ledelse, NRK og Dagens IT. Espen er utdannet statsviter fra Universitetet i Oslo og er opptatt av teknologi- og forskningsformidling.