MEdarbeidere

Møt våre nye medarbeidere

Maria Pettersson 23.05.2017

MarkedsPartner styrker virksomheten med nye ansettelser. Vi kan nå meddele at vi har fått på plass en redaksjonell leder, en leveranse- og kvalitetsansvarlig, samt to inbound marketing-konsulenter. 

Magne Henriksen (redaksjonell leder) kom til MarkedsPartner i mars 2017 fra jobben som nyhetsredaktør i Vårt Land. Med over 20 års erfaring fra ulike redaksjoner skal han sørge for at vi leverer innhold som gjør seg bemerket hos våre kunder. Uten godt innhold i en inbound-strategi vil du ikke oppnå suksess, og Magne har som mål at redaksjonen i MarkedsPartner skal være nasjonalt ledende og levere kvalitetsinnhold som gir effekt både på kort og på lang sikt for kundene. 

Katrine Valhammer (leveranse- og kvalitetsansvarlig) kom til MarkedsPartner med over åtte års erfaring fra markedsføringsbransjen, i roller som Markedskoordinator og Key Account Manager. Katrine skal sørge for at vi leverer kvalitet i våre leveranser. Hennes mål er å levere kundeverdi over forventning  alltid! 

På Oslo-kontoret har vi også fått en ny medarbeider. Wibeke Degerdal Gulliksen (inbound marketing-konsulent) har en bachelor i Salgs- og markedsføringsledelse fra høyskolen Kristiania og en master i Strategisk markedsføringsledelse fra Handelshøyskolen BI. Hennes viktigste oppgave hos MarkedsPartner er å hjelpe våre kunder med å lykkes med sin inbound marketing-investering.

Anders Hoff (inbound marketing-konsulent) startet i MarkedsPartner februar 2017. Han har sin bakgrunn fra Handelshøyskolen BI og Lancaster University Management School, hvor han har tatt en bachelor i Markedsføringsledelse og en master i Advanced Marketing Management. Anders skal sikre at våre kunder når sine strategiske mål gjennom deres inbound marketing-satsning.


Ønsker du å være en del av et selskap i vekst? 
Se våre ledige stillinger her.