Møt Anneli, Geir og Irene

Erlend Førsund 31.08.2016

Enhver god inbound marketing-strategi står og faller på at man har kvalitetsinnhold i bunn. I sommer har vi styrket redaksjonen vår med ytterligere to nye redaktører - og vi har også fått en ny strategisk rådgiver med på laget.

Anneli Setalo (redaktør) er utdannet innen journalistikk og kreativ skriving ved University of Roehampton og har vært skribent i flere lokalaviser. Hun er en ung og fremadstormende dame som allerede er i full sving med å forfatte kvalitetsinnhold for våre oppdragsgivere. 

Geir S. Nodland (strategisk rådgiver) kom til MarkedsPartner fra stillingen som ansvarlig for sosiale medier i Norges Skiforbund. Han har flere års fartstid som Key Account Manager, konsulent og markedssjef i finansbransjen og er lidenskapelig opptatt av teknologi og kommunikasjon. 

Irene Fossen (redaktør) har bakgrunn som markedsfører og kom til oss fra stillingen som innholdsmarkedsfører i Infotjenester, hvor hun har jobbet med produksjon av artikler og e-bøker etter inbound marketing-prinsippene.