MEdarbeidere

Møt Ali, Maria og Rune André

Maria Pettersson 09.01.2017

MarkedsPartner fortsetter å vokse og vi kan nå meddele at vi har fått på plass tre nye medarbeidere: en systemutvikler, en digital markedsfører og en redaktør. 

Ali Yusuf Hussein (systemutvikler) har en master i informatikk fra Høgskolen i Østfold. Han kom til MarkedsPartner i januar 2017 fra EVRY AS, hvor han har fire års erfaring som konsulent. Ali har blitt en del av vårt utviklingsteam og vil bidra med gode løsninger til våre kunder.     

Maria Pettersson (digital markedsfører) har sin utdanning fra Handelshøyskolen BI og Leeds Beckett University, hvor hun har tatt en bachelor i Internasjonal Markedsføring og en master i International Business. Maria er hovedsakelig ansvarlig for å lede, koordinere og utføre markedstiltak i våre egne digitale kanaler.  

På Oslo-kontoret har vi også fått en ny medarbeider. Rune André Reiakvam (redaktør) har en bachelorgrad i kultur- og samfunnsfag og en mastergrad i musikkvitenskap fra UiO. I tillegg har han bakgrunn fra prosjektledelse ved Høyskolen Kristiania. Tidligere har Rune André jobbet som frilanser i ulike virksomheter innen musikkbransjen. I januar 2017 gikk han over til MarkedsPartner etter å ha utviklet en stor interesse for Inbound Marketing. Rune André har ansvar for å levere innhold av høy kvalitet til våre kunders blogger og nettsider.