Inbound Marketing Dagen 2015

Ledige stillinger

MarkedsPartner søker etter offensive midtbanespillere!

Tore Berntsen 15.12.2015

Vi merker en stadig økende interesse for våre tjenester og ser nå etter noen offensive midtbanespillere for å forsterke stallen vår.

Vi har i over ett år nå hatt en strategisk satsing på inbound marketing med mål om å være Norges ledende aktør innen områdetDet har vært en stor investering for MarkedsPartner, og det er derfor gledelig å se at vi allerede samme år oppnår gode forretningsmessige gevinster.

Prognosene tilsier at vi får en kraftig vekst på inbound marketing-oppdrag i 2016, og det betyr at vi har behov for å forsterke stallen vår!

Nå ser vi etter noen offensive midtbanespillere. Hos oss er dette strategiske rådgivere. En strategisk rådgiver i MarkedsPartner har ansvar for en egen portefølje med viktige kunder på inbound marketing. Hun eller han har ansvar for salg og verdiutvikling av porteføljen og er en viktig strategisk sparringspartner for kundenes toppledelse.

Riktige kandidater har en akademisk bakgrunn på Masternivå og minst 5 års erfaring fra relevante posisjoner (f.eks. som rådgiver, salgssjef eller markedssjef). 

Kjenner du noen som kan passe inn i en slik stilling - eller blir du selv motivert av muligheten, hører vi gjerne fra deg.

Kontaktperson: Tore Berntsen.

"Vi nå ser etter noen offensive midtbanespillere. Hos oss er dette strategiske rådgivere. En strategisk rådgiver i MarkedsPartner har ansvar for en egen portefølje med viktige kunder på inbound marketing. Kjenner du noen som kan passe inn i en slik stilling - eller blir du selv motivert av muligheten, så hører vi gjerne fra deg."