MarkedsPartner søker fem nye lagspillere

Ledige stillinger

MarkedsPartner søker 6 nye lagspillere

Tore Berntsen 28.01.2016

MarkedsPartner har behov for flere dyktige lagspillere og søker nå etter strategiske rådgivere, redaktører og inbound marketing-konsulenter.

Vi i MarkedsPartner følger vår strategiske plan om en målbevisst satsing på inbound marketing. Vi jobber ut fra inbound marketing-filosofien i all vår markedskommunikasjon og i våre salgsprosesser. Samtidig er inbound marketing-tjenester og -programvare vårt største forretningsområde, og det med størst vekstpotensiale. Selskapet tar sin egen medisin – og det fungerer bra! Ved starten på 2016 ser vi at vi kommer til å inngå mange langsiktige avtaler med spennende norske virksomheter. Vi vil derfor forsterke spillerstallen på flere plasser. I denne omgang er det seks posisjoner på vinnerlaget vi nå vil fylle.

2 strategiske rådgivere

Vi trenger påfyll av rådgivere. Våre rådgivere har ansvar for oppbygging av en egen portefølje med inbound marketing-kunder. En rådgiver jobber med utvikling av digital markedsstrategi og leverer strategisk rådgivning til kundens ledelse. Dette er en rolle som er i stadig utvikling hos oss, og de rette personene vil få stor innflytelse på egen hverdag og selskapets utvikling. Vi ser etter Master-kandidater med erfaring fra salg, eller med sterke salgsgener. Les mer om stillingene her.

2 redaktører/tekstforfattere

Produksjon og formidling av verdifullt innhold er helt sentralt i inbound marketing. Dette er innhold av høy faglig kvalitet, rettet mot riktige kjøpergrupper. Til å etablere kommunikasjonsstrategien, lede innholdsworkshops, styre produksjon av innholdsprodukter og selv produsere innhold, har vi behov for to redaktører/tekstforfattere. Redaktøren skal lede alt redaksjonelt arbeid, samtidig som hun også skal levere eget verdifullt innhold. Vi ser etter kandidater som har relevant erfaring fra redaksjonelt arbeid, og aller helst rettet mot markedsføring og salg. Les mer om stillingene her.

2 inbound marketing-konsulenter

I MarkedsPartner leder en inbound marketing-konsulent (IMK) etableringen av HubSpot og sikrer implementering av beste praksis forretningsprosesser i programvaren. I driftsfasen leder IMK alt operativt arbeid med inbound marketing for kunden. Dette er stillingen for deg som er (relativt) nyutdannet Masterkandidat med markedsføring, økonomi eller ledelse som spesialisering. Ser du motivasjon i å bli landets beste på smart anvendelse av verdens ledende programvare for inbound Marketing, er du på blinken her. Les mer om stillingen her.

"Ved starten på 2016 ser vi at vi kommer til å inngå mange langsiktige avtaler med spennende norske virksomheter. Vi vil derfor forsterke spillerstallen på flere plasser. I denne omgang er det seks posisjoner på vinnerlaget vi nå vil fylle."