Aktuelt

Aktuelle saker fra MarkedsPartner. Følg oss også på LinkedIn, Twitter og Facebook.

MarkedsPartner.no

Inbound Marketing-Dagen 2017: Radikal innovasjon og radikale resultater

20.03.2017

Borregard Exilva satt seg som mål å nå ut i verden med en inbound marketing-strategi og relevant innhold om sitt kjemiske nisjeprodukt. Til Inbound Marketing-dagen 2017 kom de for å fortelle at de har lykkes.

Les mer ›
MarkedsPartner.no

MarkedsPartner har flyttet inn i nye lokaler i Oslo

09.03.2017

MarkedsPartner vil få en markant vekst på vår avdeling i Oslo dette året. Det var derfor behov for å flytte inn i nye lokaler.

Les mer ›
Markedsdirektør i Norsk Gjenvinning, Morten Frøid, fortalte hvorfor og hvordan Norges største leverandør av gjenvinnings- og miljøtjenester satser på inbound marketing og HubSpot

– Inbound marketing har blitt vår viktigste «Hunter» i jakten på nye kunder

28.02.2017

For ett år siden sto salgs- og markedsdirektør Morten Frøid i Norsk Gjenvinning på scenen under Inbound Marketing-Dagen 2016 og fortalte om konsernets erfaringer etter én måned med inbound marketing. På årets samling er han klar for å dele de faktiske resultatene satsningen har gitt.

Les mer ›

– Hvem som helst kan bli en tankeleder

14.02.2017

Markedssjef i MarkedsPartner, Erlend Førsund, har jobbet med digital markedsføring og innhold i 15 år og er positiv på vegne av mulighetene norske bedrifter står overfor. – Tidspunktet for å ta en ledende posisjon i markedet er nå. Men da må du tenke digitalt, sier han. 

Les mer ›
Nyheter

Social Media Days 2017

01.02.2017

Social Media Days har utviklet seg til å bli Norges største arena for kompetanse og networking innen sosiale medier. En av fagpersonene som gikk på scenen under året konferanse var vår egen faglige leder for strategisk rådgivning, Stig Hammer. 

Les mer ›
MarkedsPartner.no

Inbound Marketing-Dagen 2017

17.01.2017

Inbound Marketing-Dagen 2017 går av stabelen på Handelshøyskolen BI den 15. mars - en dagskonferanse som henvender seg til toppledere og ledere med ansvar for salg og markedsføring.

Les mer ›
MEdarbeidere

Møt Ali, Maria og Rune André

09.01.2017

MarkedsPartner fortsetter å vokse og vi kan nå meddele at vi har fått på plass tre nye medarbeidere: en systemutvikler, en digital markedsfører og en redaktør. 

Les mer ›
Nyheter

Det har vært et hektisk, men spennende år for oss i MarkedsPartner

19.12.2016

2016 er snart ved veis ende og det er på tide med en oppsummering av året. 

Les mer ›
Nyheter

Inbound16 – større enn noensinne!

19.12.2016

MarkedsPartner var også i år på plass under verdens største inbound marketing-konferanse. Om du skal velge én internasjonal konferanse innen digital markedsføring og salg, bør det være INBOUND. I år var det hele 19 000 «hubspotere» i Boston. 

Les mer ›
Nyheter

Årets julegave fra MarkedsPartner går til Team Rynkeby

08.12.2016

MarkedsPartner har tradisjon for å gi en gave til et veldedig formål hver jul. I år falt valget på Team Rynkeby, som mottar en gave på kr 25 000,- fra oss. Dette formålet er et bidrag til kampen mot barnekreft. 

Les mer ›
Ole Martin Kristiansen

Farmandshowet 2016

07.12.2016

Farmand-prisen deles ut på høsten hvert år og utdelingsdagen starter med et faglig seminar, både for prisutdelingens deltakere og for andre som måtte være interesserte. Under årets seminar fikk MarkedsPartner ved Ole Martin Kristiansen en spot.

Les mer ›
Nyheter

Vi styrker virksomheten med nye ansettelser

17.11.2016

Våre nyeste tilskudd styrker vår faglige kompetanse internt, noe som igjen kommer våre kunder til gode igjennom økt kvalitetssikring innen både rådgivning, leveranser og service.  

Les mer ›

Møt Anneli, Geir og Irene

31.08.2016

Enhver god inbound marketing-strategi står og faller på at man har kvalitetsinnhold i bunn. I sommer har vi styrket redaksjonen vår med ytterligere to nye redaktører - og vi har også fått en ny strategisk rådgiver med på laget.

Les mer ›
Over 400 utviklere samlet seg til CodeGarden

Reisebrev fra CodeGarden 2016

23.06.2016

Utviklerne hos MarkedsPartner har vært på Umbracos årlige utviklerkonferanse: CodeGarden. Årets program var spekket med inbound marketing, personalisering og brukeropplevelse så vel som tekniske detaljer.

Les mer ›
Hanne Marthinsen (webredaktør) og Elise Hofmo (interaksjonsdesigner) er begge sertifisert innen inbound marketing og i HubSpot som verktøy

MarkedsPartner er nå HubSpot Platinum Partner

09.05.2016

MarkedsPartner ble i mai 2016 HubSpot Platinum Partner, som et av 17 byråer i Europa og 75 på verdensbasis. HubSpot har mer enn 3 000 partnere.

Les mer ›
L-R

NYHET: Avansert brukerstyring for HubSpot CRM

28.04.2016

Har du ikke sjekket ut HubSpot sitt gratis CRM-system ennå, så burde du absolutt det. Spesielt nå, som verktøyet har blitt enda mer sofistikert, med avansert brukerstyring.

Les mer ›
Nye medarbeidere i MarkedsPartner våren 2016

Møt våre tre nye medarbeidere

26.04.2016

Etter at vi lyste ut seks ledige stillinger tidligere i år har vi fått mange spennende søknader. Vi kan nå meddele at vi har fått på plass en rådgiver, en redaktør og en inbound marketing-konsulent.

Les mer ›
Over 100 ledere og markedsførere deltok på Inbound Marketing-Dagen 2016

Over 100 deltagere på Inbound Marketing-Dagen 2016

18.04.2016

Onsdag 13. april arrangerte MarkedsPartner Inbound marketing-dagen på Handelshøyskolen BI Oslo. Til stede på konferansen var over 100 deltakere fra store og mellomstore virksomheter fra et bredt utvalg bransjer. Blant disse var mange markedsførere og ledere. 

Les mer ›
MarkedsPartner har fått nye kontorlokaler i Kalnesveien 5 i Sarpsborg

MarkedsPartner flytter inn i nye lokaler i Østfold

16.02.2016

Vi vokser og blir flere. Derfor flytter vi i løpet av måneden inn i nye lokaler i Østfold. 

Les mer ›
Inbound Marketing-Dagen 2016

Inbound Marketing-Dagen 2016

15.02.2016

Inbound Marketing-Dagen 2016 går av stabelen på Handelshøyskolen BI med kjente foredragsholdere som Hans-Petter Nygård-Hansen, Ida Aalen og Bendik Meling Samuelsen. Programmet er skreddersydd for ledergruppen. Sett av 13. april og bli oppdatert på beste praksis innen digital markedsføring og salg.

Les mer ›
Anniken Marie Grandahl Kristensen var leder for én dag hos MarkedsPartner. Her fotografert på befaring av nye lokaler sammen med daglig leder, Tore Berntsen.

Leder for én dag i MarkedsPartner

12.02.2016

Jeg kikker meg forsiktig omkring, og en søt dame kikker ut av kontoret sitt og ser min usikkerhet. "Er du Anniken?". "Ja, det er meg", svarer jeg lykkelig over å ha kommet på riktig sted. Litt lenger nede i gangen håndhilser jeg på en meget hyggelig mann med navn Tore Berntsen, som er daglig leder i MarkedsPartner AS.

Les mer ›
MarkedsPartner søker fem nye lagspillere

MarkedsPartner søker 6 nye lagspillere

28.01.2016

MarkedsPartner har behov for flere dyktige lagspillere og søker nå etter strategiske rådgivere, redaktører og inbound marketing-konsulenter.

Les mer ›
Elin Strømseng og Jonas Bjørnstad, MarkedsPartner AS

MarkedsPartner er nå sertifisert Google Partner

06.01.2016

Som en hyggelig start på året feirer vi i MarkedsPartner at vi nå er offisielt godkjent som Google Partner. Googles Partnerlogo er et bevis på at vi er skikket til å administrere Adwords-annonsering på en god måte for våre kunder. Dette innebærer at AdWordskampanjer som vi håndterer vil følge nåværende beste praksis - med fokus på høyest mulig avkastning per krone investert.

Les mer ›
MarkedsPartner har blitt HubSpot Gold Certified Agency Partner

MarkedsPartner har blitt HubSpot Gold Certified Agency Partner

15.12.2015

I dag, helt på tampen av året, fikk vi den hyggelige nyheten om at MarkedsPartner nå er en HubSpot Gold Certified Agency Partner. En hyggelig anerkjennelse etter et år hvor vi virkelig har satset innen inbound marketing. Enten du er kunde hos oss eller ikke - hva innebærer dette for deg?

Les mer ›
Stig Hammer snakker om digital markedsstrategi på Inbound marketing-dagen 2015

Rapport fra Inbound Marketing-dagen 2015

15.12.2015

Onsdag 9. desember arrangert MarkedsPartner et heldagsseminar om inbound marketing på Scandic Vulkan i samarbeid med Confex. Arrangementet samlet over 70 markedsførere og ledere, inklusive foredragsholdere.

Les mer ›
Inbound Marketing Dagen 2015

Reis med oss til INBOUND 2016

15.12.2015

Sett av uke 45 og bli med MarkedsPartner til verdens største konferanse innen inbound marketing i Boston, USA. Det vil garantert bli en lærerik og uforglemmelig opplevelse - og sannsynligvis også en lønnsom investering.

Les mer ›
Inbound Marketing Dagen 2015

Årets julegave fra MarkedsPartner går til Norsk Folkehjelp

15.12.2015

MarkedsPartner har tradisjon for å gi en gave til et veldedig formål. I år falt valget på Norsk Folkehjelp, som mottar en gave på kr 25 000,- fra oss. Dette gir faktisk 25 000 måltider til medmennesker på flukt i Syria.

Les mer ›
Inbound Marketing Dagen 2015

MarkedsPartner søker etter offensive midtbanespillere!

15.12.2015

Vi merker en stadig økende interesse for våre tjenester og ser nå etter noen offensive midtbanespillere for å forsterke stallen vår.

Les mer ›
Medarbeider ved pc

5 utvalgte populære innlegg fra Inboundbloggen.no

21.10.2015

Siden januar i år har vi blogget to ganger i uken på Inboundbloggen.no. Her er fem utvalgte blogginnlegg som vi ser har slått an blant våre lesere.

Les mer ›
Tore Berntsen, daglig leder i MarkedsPartner

Tore Berntsen: Etter 4 måneder som ny daglig leder

20.10.2015

1. juni startet Tore Berntsen som ny daglig leder i MarkedsPartner. Vi har stilt ham noen spørsmål.

Les mer ›
MarkedsPartner.no 2015

Nye ansikter i MarkedsPartner: Elin Strømseng og Ole Martin Kristiansen

13.10.2015

MarkedsPartner vokser, og i høst har vi fått to nye medarbeidere. I slutten av august var Elin Strømseng på plass som vår nye fagspesialist innen søk og online marketing. Ole Martin Kristiansen startet i oktober for å øke kapasiteten vår på prosjektledelse.

Les mer ›
MarkedsPartner.no 2015

Inbound marketing-dagen 2015

05.10.2015

Confex og Markedspartner presenterer Norges første konferanse innen inbound marketing. Sett av den 9. desember og hør Skandinavias fremste eksperter innen digital markedsføring gi deg verdifull input i form av inspirerende og lærerike foredrag samt konkrete casestudier.

Les mer ›
14 000 deltok på INBOUND 2015 i Boston

INBOUND 2015 samlet 14 000 markedsførere fra hele verden

30.09.2015

Stemningen var elektrisk da vi sammen med 14 000 andre ledere og markedsførere strømmet inn på Boston Convention & Exhibition Center. INBOUND 2015 var et gigantarrangement, med 250 foredragsholdere på 4 fullpakkede dager.

Les mer ›
MarkedsPartner.no 2015

Erfaringer fra våre to frokostseminarer om digital markedsstrategi

15.09.2015

MarkedsPartner gjennomførte to frokostseminarer med digital markedsstrategi som tema onsdag 26.8. og 2.9. i Oslo. Vi valgte å markedsføre seminarene til våre eksisterende kontakter og kun til forretningsledelsen. Likevel fikk vi over 60 deltakere, noe vi er godt fornøyd med.

Les mer ›